Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sızıntı: Age of Empires IV Xbox Konsollarına Geliyor

 
 
Geliştirici Relic Entertainment ve yayıncı Xbox Game Studios'un 28 Ekim 2021 tarihinde yayınladığını strateji taktik oyunu Age of Empires IV, sadece PC platformuna çıkış yaptı. Resmi olarak herhangi bir konsola geleceği duyurulmasa da yakın zamanda ortaya çıkan sızıntılar, oyunun Xbox konsollarına geleceğini gösteriyor.
 
 
 
Twitter üzerinde yer alan Aggiornamenti Lumia adlı bir kullanıcı tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre Age of Empires IV, Xbox konsollarında test ediliyor. Lumia yayınladığı gönderide XIP_CAR_JANUARY_2022 kodunun artık kaynaklarda olduğunu belirtiyor. Yine Lumia, bu kodla beraber "Xbox konsollarında oyunun test edildiğini" bildiriyor.
 
Oyunun Xbox sürümü şu ana kadar resmi olarak onaylanmadı. Ancak Microsoft Flight Simulator'un konsola geçişi büyük bir başarıya imza attı. Bu başarının ardından Age Of Empires IV'ün de Xbox konsollarında yer edinmesi olası görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Age of Empires IV Microsoft Relic Entertainment
Twisted Metal Reboot'un Sony'nin Firesprite Stüdyosuna Devredildiği Bildirildi Çok Oyunculu Nişancı Oyunu LEAP Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lawministration

2.2.2022 12:54:52

0
Gelsin artık

BSC Misafiri

16.1.2022 15:34:22

0
coh3 de gelse keşkke
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Empires IV
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız