Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simülasyon Yönetim Oyunu Undead Inc 2 Mayıs'ta Geliyor

 
 
Simülasyon unsurlarını bünyesinde barındıran ve kendimizi burada bir şeyleri idare etmekle görevlendirdiğimiz bu yapımda, yüksek riskli bir görev dahilinde kendimizi buluyoruz. Oyunda kaynak yönetiminden teknolojik araştırmalara kadar oldukça farklı kısımlarda yönetim sahibi olabiliyor ve ipleri tamamen kendi elimize alabiliyoruz.
 
Son teknoloji tıbbi tedavilerle beraber hastalıklara çözüm bulabildiğimiz ve personelleri burada görevlendirebildiğimiz yapımda yönetebiliyor, araştırabiliyor, ticaret yapabiliyor, biyolojik silahlar üretebiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca gerçekten de yapılabilecek oldukça fazla işin olduğunu ve şirketin merkezinde bulunduğumuz noktada da bu şirketi büyütmenin tamamen bizim eylemlerimize bağlı olarak değişkenlik gösterdiğini aktarabiliyoruz.
 
Oyunda kaynak yönetimiyle beraber elbette oldukça fazla ipleri elimize aldığımızdan dolayı burada her bir oyuncu farklı bir deneyim elde ediyor. Çünkü her oyuncu burada farklı kaynak yönetimleriyle beraber karşılaşabilir ve hangi yöne doğru yönelmek istiyorsa ona göre kendi seçimlerini gerçekleştirebiliyor. Dolayısıyla bu da her bir oyuncuyu farklı bir yere doğru getirebiliyor ve böylece kendi deneyimizi özelleştirip kişiselleştirebiliyoruz. Zaten oyunun özünde oldukça fazla sistem bulunduğundan dolayı bu sistemlerden yararlanmanın farklı şekillerde gerçekleşeceğini aktarabiliyoruz.
 
 
 
Onun dışında oyunda son teknoloji tıbbi tedavilerle beraber elbette yeni tedavi hizmetlerini kurmak durumunda kalıyor ve tıbbi tesis kurarak buradaki çalışanları yönetmek durumunda kalıyoruz. Her bir çalışanla beraber tek tek ilgilenebildiğimiz ve çalışanların burada çeşitli araştırmaları yürütebildiği yapımda kurabiliyor, yararlanabiliyor, toplayabiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz.
 
Oyunun temel amacı burada yerel bir tıbbi teknolojileri geliştirme şubesi kurmak ve bu kurulumla beraber elbette oyunda dilediğimiz şekilde yer alabilmek. Bunun dışında yüksek riskli olayların olduğundan bahsedebilir ve elbette bir şeye çare bulmak için burada farklı şekillerde yol alabiliriz. Ancak bu unsurların her birinin farklı risk düzeyleri bulunuyor ve bu riskleri aşmak için burada elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz.
 
Yüksek ödüllü bir kaynak yönetim sistemi ile beraber yer alabileceğimiz yapımda daha çok simülasyon unsurları ön plana çıkıyor. Bu unsurlarla beraber elimizdekileri iyileştirebiliyor, yönetebiliyor, araştırabiliyor ve bunun dışında ise elimize farklı kaynakları almak için elbette diğer şubelerle ticaret içerisine giriş yapabiliyoruz.
 
Oyunda aslında bir hastane gibi tıbbi teknolojilerle beraber şirketle uğraşabiliyor ve şirketin merkezi içerisinde tamamen bizim çalışmalarımız oldukça ön plana çıkıyor. Son teknolojilerle beraber yeni teknolojilerin kilidini açabildiğimiz ve kar sağlayan unsurlarla beraber bulunabildiğimiz bu yapımda tıbbi tesis oluşturmak tamamen bizim işimiz oluyor. Bir tesisi oluşturduktan sonra elbette buralara çeşitli çalışanları alabiliyor ve bu personelleri yönetebiliyoruz.
 
Tıbbi tesis kurduktan sonra elbette çeşitli zorlukların bizlere sunulduğunu ve aynı zamanda şubenin bulunabileceği birden fazla konumu olduğunu aktarabiliyoruz. Her bir konum burada farklı biyomları içeriyor ve farklı zorluklarla beraber karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla burada seçimlerinizle beraber gerçekten farklı zorluklar içerisine girebileceğiniz ve yapacaklarınızın değişeceğini gösterebileceği bir yapı bulunuyor diyebiliriz.
 
 
Artık bir tesis içerisinde yer aldığımız bu yapımda, yerel bir şube olarak ilerlemeye başlıyoruz ve burada yapacaklarımız oldukça önem arz ediyor. Birden fazla konum ile beraber yer alabildiğimiz bu yapım içerisinde farklı konumlara doğru ilerleyebilir, buralarda elbette farklı temalarla ve atmosferlerle karşılaşabiliyor ve çeşitli zorlukların konumlara göre değişkenlik gösterdiğini aktarabiliyoruz.

Tıbbi tesis kurarak buraları işletebildiğimiz yapımında elbette çeşitli zorluklarla beraber karşılaşabiliyor ve burada bu tesisleri işletmekle beraber görevlendirilmek durumunda kalıyoruz. Bizim temel hedefimiz elbette bu işletmeyi daha fazla yükseltmek ve yeni teknolojilerle beraber daha fazla paranın kaynağına sahip olmak. Şu an teknoloji işlemlerle beraber yer alabildiğimiz yapımda elbette şubeyi kurduktan sonra birden fazla yapılacak işlerin olduğunu aktarabiliyoruz. Burada elbette personelleri oluşturabiliyor, personellerle beraber burada çeşitli görevleri onlara verebiliyor ve çeşitli zorlukların üstesinden gelmek için bu personellerden yararlanmak durumunda kalıyoruz.

Diğer taraftan tesis içerisinde elbette çeşitli teknolojileri araştırmak ve onları geliştirmek için bazı kaynaklar olması gerekiyor. Bu kaynakların da elbette sağdan soldan toplanması gerekiyor. Bunun dışında bu kaynakları temin etmek ve aynı zamanda ticaret yapmak tamamen sizin işiniz oluyor. Artan kar sistemleri ile beraber ne kadar çok paranın kaynağına sahip olabilirsiniz, o kadar çok sistemde siz de kendi yerinize alabilirsiniz ve işlerinizi bu şekilde daha da güçlendirebilirsiniz.
 
Benzersiz özelliklerle beraber yer alabileceğiniz bu yapımda tüm bu unsurlarla ilerlemeye başlayacak ve çeşitli görevleri de yerine getirmeye çalışacaksınız.

Farklı zorlukların üstesinden gelebileceğiniz bu yapımda personelleri işleri alırken elbette onların farklı yeteneklerinden faydalanabiliyorsunuz. Onları hangi noktada kullanmak istiyorsanız ona göre yerleştirebiliyor, hangi becerilere sahip olduğunu düşünüyorsanız ve görebiliyorsanız da ona göre hamlenizi yapabiliyorsunuz. Elbette şirket içerisindeki kazanç oranını artırmak için farklı işlerle meşgul olmaya çalışıyor ve ofislerinizi ve araştırma tesislerinizi burada inşa etmek durumunda kalabiliyorsunuz.
 
 

Bunun dışında verimliliği en üst seviyeye çıkarmak elbette temel hedeflerinizden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bunların içinde elbette personelleri en iyi şekilde değerlendirmek, onları çalıştırmak, işe alıp yönetmek ve daha fazlası yer alıyor. Ancak bu şekilde verimliliği arttırabilir ve böylece şirket içerisindeki düzeni sağlayabilirsiniz. Hiçbir şeyin burada kalsa sürüklendiğini görmezsiniz. Bu şekilde verimliliği artırdıktan sonra elbette şirketin merkezini memnun edebilir ve içerisinde bulunduğunuz süre boyunca burada aslında bir yönetim müdürü olarak yer alabilirsiniz.

Bunun dışında şirketin merkezini elbette memnun etmek için karlılığınızı artırmak durumunda kalacaksınız. Bunu başarmak için de ilgi çekici teknolojik araştırmalarla beraber yer alabilecek ve meşru işler aslında burada bir nevi devreye girebilecek diyebiliriz. Diğer taraftan meşru işler bizleri bir yere kadar kazandırabilecek, ancak bundan sonrasında ise yapabileceklerimiz tamamen sağlam bir zemine oturtulması gerekiyor. Bununla yer aldığınız süre boyunca istediğiniz gibi biyolojik silahları ortaya çıkarabiliyor ve böylece biyolojik silahlar üzerinde usta olma yolunda ilerleyebiliyorsunuz.
 
Tüm unsurların dışında, gerçekten başarılı olmak istiyorsanız yapacaklarınız oldukça değişkenlik gösterebilir. Biyolojik silahlardan yeni tedavilere kadar oldukça farklı işlere yönelebiliyorsunuz. Politikacılardan yerel yetkililere kadar burada elbette rüşvet verme olayına da giriş yapabilir ve arka planda bulunan illegal işlere de ulaşabilirsiniz. Dolayısıyla oyunda şüphe seviyelerinizle beraber kendi bütçenizi yönetebiliyor, rüşvet vererek daha fazla kazancın kapısını arayabiliyor ve ilerleyen süreçte daha fazla detay ile karşılaşabiliyorsunuz.

Tıbbın sınırlarını zorlamanız gerektiği ve aynı zamanda etik unsurları bir kenara bırakarak yapabileceklerinizin değişkenlik gösterdiği bu yapımda en yeni tedavileri oluşturabilir ve diğer taraftan meşru işlerin dışına çıkarak burada biyolojik silahlar üretmek durumunda kalıyorsunuz. Elbette bunları üretmek için de belirli bir kaynağın elinize olması gerekiyor ve diğer taraftan rakiplerinizden bir adım önde olmanız lazım. Bunun dışında polisleri arka planda bırakmanız ve onların gözlerini korkutarak rüşvet vermek durumunda kalıyorsunuz.
 
 
 
Ancak bu şekilde düşmanlarınızın üstesinden gelebilir ve böylece tüm meşhur işlerin dışına çıkarak daha fazla kazanca sahip olabilirsiniz. Bu şekilde oyun içerisinde ilerleyebilir ve içerisinde bulunduğunuz merkezin daha fazla kazanmasına sebebiyet verebilirsiniz. İşleyişi öğrendikten sonra elbette oyun daha kolay hale gelebilir. Oyun ilk etapta sizlere karmaşık bir yapıyı bünyesinde barındırdığını aktarabiliriz ancak alıştıktan sonra ve ince detayları öğrendikten sonra oyunda yapabilecekleriniz daha kolay bir şekilde karşınıza çıkar ve böylece oyunda hızlı bir şekilde ilerlemeye başlayabilirsiniz.

İlgi çekici teknolojik araştırmalarla beraber yer alabileceğiniz yapımda şüphe seviyeniz bulunuyor. Bu şüphe seviyesi ile beraber elbette diğer firmaların ve polislerin dikkatini çekmemek durumundasınız çünkü ne kadar çok dikkat çekerseniz o kadar çok diken üstünde olabilir ve bu da işlerinizin aksamasına veya iptal olmasına sebep olabilir. Dolayısıyla şüphe seviyelerini yönetebileceğinizi, aynı zamanda politikacılarla ve yerel yetkililerle beraber ön planda olabileceğinizi ve hatta onların eline rüşvet verebileceğinizi, bu yapımında polisin arkasında durabilir ve diğer taraftan personellere doğru zamanda doğru şekilde yetki verebilirsiniz.
 
Tehlikeli faaliyetleri giriş yapabileceğiniz ve dış müdahalelerle beraber elbette kötü unsurları uzak tutabileceğiniz bu yapımda herhangi bir aksiliğin ortaya çıkması demek şirket içerisinde yer alan unsurların sekteye uğramasının peşinden gelebilir. Dolayısıyla burada bir müdür olarak yer alıyorsanız elbette tüm yönetim unsurlarını elinize alabilir ve kontrolü kaybetmenin burada aslında an meselesi olduğundan da bahsedebiliriz. Bu arada taşıyabileceğimiz kadar parayı araştırmaya ilerletebilir ve daha fazlasını burada da gerçekleştirebiliriz. Daha güçlü olmak için elimizden geleni yapmaya koyulabildiğimiz yapımda sadece tek bir şubede değil diğer şubelerle beraber de elbette daha güçlü ve daha çok kazandıran bir yapıya gelebiliriz.
 
Oyunun önemli özelliklerine bakacak olursak, burada kaynakları önemli bir şekilde yönetmemiz gerekiyor ve hastaların nakit akışını ve diğer unsurları tamamen yönetebiliyoruz. İşletmemizin tamamen sorunsuz bir şekilde işlemesini sağlamak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz ve kazasız bir şekilde tüm bonusları açmak durumunda kalıyoruz.
 
 
 
Diğer taraftan inşa etme mekanikleri oyundaki yerini alabilir ve ofis alanı kiralayabilir veya yer altında tıbbi tesislerinizi burada büyütmek durumunda kalıyorsunuz. Alana istediğiniz şekilde kullanabileceğiniz ve hem yukarıda hem de aşağıda bir dizi faaliyetler sergileyebileceğiniz bu yapımla gerçekten de güzel bir deneyim sunmak istiyoruz. Öte yandan oyunda personel yönetim sistemi bulunuyor. Bu sistemle beraber istediğiniz şekilde doğru iş için doğru personelleri işe alabilir ve böylece daha hızlı bir şekilde işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
 
Ek olarak belirli beceri, kültüre uyum ve dayanıklılığa göre de bu kişileri iş yerinize alabilir ve onları çeşitli yerlerde görevlendirebilirsiniz. Böylece kar oranınızı daha da hızlı bir şekilde arttırabilirsiniz.

Öte yandan oyun içerisinde araştırmaya içerisine girebiliyor ve topluma hizmet etmek için bu araştırmaları gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu araçlarla beraber elbette yeni ilaçları bulabilir, tedaviler geliştirebilir ve daha fazla yasadışı olaylarla beraber de karşılaşabilirsiniz. Bunun dışında virüsleri ve biyolojik silahları araştırabilir ve bunlarla beraber de diğer şirketlere karşı gelebilirsiniz.
 
 
 
Yapım sizleri hangi yöne sürüklemek istiyorsa ona göre kendi hamlelerinizi gerçekleştirebilir ve işlerin kötüye gittiği bir esnada elbette gittikleri tamamen elinize alabilirsiniz. Oyunda aslında bir roguelike sistemi bulunuyor. Yani yanılabileceğiniz veya yanabileceğiniz bir yapının sonrasında elbette daha farklı yollara başvurabilir ve böylece kendinizi deneyerek en iyi yolu bulmaya çalışıyorsunuz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun zaten şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden de istek listenize ekleyebilirsiniz. Oyun 2 Mayıs tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Undead Inc
The Bridge Curse 2 Batıda PQube Tarafından Yayınlanacak Abiotic Factor Çok Oyunculu Hayatta Kalma Deneyimi Sunuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız