Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill'in Oynanabilir Teaserı P.T.'de Korkutucu Bir Detay Keşfedildi

 
Efsanevi korku oyunu serisi Silent Hill'in, Kojima tarafından yapılan oynanabilir teaserı olan P.T.'yi çoğu kişi biliyordur. Bilmeyenler için, Konami'nın yayıncılığını üstleneceği, Kojima'nın ise geliştiriciliğini yapacağı Silent Hill oyunun oynanabilir teaser olarak geçen ama oyunu tanıtmayı hedefleyen bir oyun P.T.. Sizin oynama şeklinize göre değişen bir yapıya sahip ve ortalama 30 dakikada oyunu bitirebiliyordunuz. Kojima ve Konami arasındaki kötü durumdan sonra ne yazık ki oyun iptal edilmişti ve tüm marketlerden kaldırılmıştı. Oyunu tam olarak keşfetmek oldukça zordu ve bugün çıkan haberle öğrendik ki oyunu hala tam olarak keşfedememişiz.
 
Oyunu oynayanların bileceği gibi oyunun içinde Lisa adında bir hayalet vardı ve ne zaman karşınıza çıkacağı hiç belli olmuyordu. manfightdragon isimli bir Twitter kullanıcısı ise bu durumla ilgili korkutucu bir detay keşfetti. Oyunda ne zaman karşımıza çıkacağını bilemediğimiz Lisa adlı hayalet aslında sürekli arkamızda duruyormuş. Oyunu normal bir şekilde oynarken çok net bir şekilde arkamızda duran birinin gölgesini görebiliyoruz videoda. Ancak sonrasında oyunun dosyalarını biraz kurcalayan manfightdragon aslında Lisa'nın sürekli arkamızda olduğunu keşfediyor. 
 
Bu oyunun çıktığını keşke görebilseydik ancak maalesef bu tarz detaylarla iç geçirmekten başka bir şansımız yok. Bakalım ilerde ne gibi detaylar keşfedilecek. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon kojima productions konami silent hill silent hills ps4 p.t. korku
Battlefront 2 Kötü Bir Şekilde Guinness Dünya Rekoru'nu Kırdı Call of Duty: Modern Warfare'in Multiplayer Betası İçin Fragman Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

11.9.2019 12:51:12

0
Zaten oynarken ayak seslerini duyduğunuzda ışığı arkanıza alıp gölgede görebiliyordunuz. Adam öyle bir iş yapmıştı ki dün gibi aklımda her şey.
quote:

İşin ilginç kısmı bir koridordan böyle bir eser çıkarabilen birinin son oyunundan hala şüphe edenler var.
Sana hak veriyorum.

yaratıc1KLAVYE

10.9.2019 11:54:18

+1
Ah Lisa ah.. Hatırlamak bile içimi ürpertti.

Johnny Silverhand

10.9.2019 11:46:19

+1
Korkudan videoya bakamadım. Çok iyi bir demoydu.

OldGamers86

10.9.2019 10:29:26

+1
Allah seni... :)) Son dedigine lüzum yok. Remake'ten aşagısı olmaz.

BSC Misafiri

10.9.2019 10:01:41

+1
quote:

Orjinalden alıntı: OldGamers86 Şöyle ilk oyunun bir renake'ini yapsalar. Ah ah...
ranake zor hocam.. belki remake ya da remastered.

İdrak İstimlak

10.9.2019 08:37:44

+1
İşin ilginç kısmı bir koridordan böyle bir eser çıkarabilen birinin son oyunundan hala şüphe edenler var.

OldGamers86

10.9.2019 01:47:38

0
Şöyle ilk oyunun bir renake'ini yapsalar. Ah ah...

2K

10.9.2019 01:32:34

+3
Demo gerçekten iyiydi fakat oyunun bu kadar detaylı olacağını sanmıyorum. Tek ve basit bir alan, oynanış ve etkileşim neredeyse yok gibi. Böyle olunca geliştiriciler abanmışta abanmış. Yoksa Resident Evil 7 demosunu hatırlayın. Onda da yok çoğu kişinin görmediği hayalet vardı, bir oyuncu yakalamıştı görüntünüsü almayı. Evden kaçmanın farklı yolları vardı falan filan ama oyun çıkınca öyle olmadığını görmüştük. Üstüne baya düşünülmüş bir reklam bu sadece ötesi değil.

Queen Hentai

9.9.2019 23:46:25

+1
Kadınların ne zaman, neye göre, iyi veya kötü tepki verdiklerini bilim adamları bile çözememişken kadının hayaleti bile aynı kafaya sahip. Korkacaksınız, hayalet bile olsa. :D

Babblebabble

9.9.2019 23:09:13

0
PC remake'i oynanmak üzere kenarda duruyor, şimdi görünce bir irkildim Birebir olduğu iddia ediliyor ama bu ayrıntı var mıdır bilmiyorum.

Boone

9.9.2019 22:22:37

+6
Sadece bir demoda bile hala keşfedilen bir sürü detay var. Yazık oldu şu oyuna...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hills
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız