Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill için UE5'te Fan Yapımı Remake Videosu Yayınlandı

 
 
Codeless Studio, Epic'in en yeni oyun motoru Unreal Engine 5'e Silent Hill'i yeniden uyarladı. Remake sürümü olan bu demonun videosunu da oyunculara ve hayranlara sundu. Codeless Studio bu projeyi herkese açık bir şekilde paylaşmayacağını duyurdu. 
 
Codeless Studio, oyunun bazı ortamlarını Unreal Engine 5'te yeniden oluşturdu ve bazı temel oyun mekaniklerini demoya dahil etti. Ekip ayrıca bu videodaki görüntülerin alfa öncesi bir aşamadan olduğunu belirtti.
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming kojima productions konami silent hill silent hills ps4 p.t. korku
Serious Sam: Siberian Mayhem Duyuruldu ve ilk Ekran Görüntüleri Yayınlandı Dark Souls'tan ilham alan Bleak Faith: Forsaken için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lawministration

2.2.2022 20:24:19

0
Güzel görünüyor da nezaman işte?

Zebercet

12.1.2022 17:11:04

0
Seslerin kalitesine bak. Bu oyunları bundan yirmi sene önce soğuk bir odada tüplü tvde oynamak vardı. Üstteki arkadaşların dediği gibi adamakıllı remakeler yapılsa şu oyunlara yok satacak ama niyeyse ipleyen yok. Anlamak zor bu yapımcıları.

lextor

11.1.2022 14:05:50

0
Bu oyun şirketlerine akıl sır erdirmek zor. İki kişi oçok donyo dedi diye tüm oyunlar açık dünya oldu, yüz binlerce kişi remake istiyor ses yok.

snakefatih

11.1.2022 13:26:40

0
Keşke çıksa

Hudson51

11.1.2022 13:11:01

0
Çok iyi gözüküyor. Özellikle bu efsane müzikle izleyince... [link]https://www.youtube.com/watch?v=8N_PXTGdlGw[/link]

BSC Misafiri

11.1.2022 12:58:48

0
Çok güzel olmasının yanında bu tarz projeler ne kadar emek dahi verilse, telif hakkı nedeniyle iptal edilir ya da Capcom'un Daymare isimli oyuna uyguladığı politika izlenir. Oyun aslında fan yapımı Resident evil 2 Remake olarak çıkacaktı, Capcom markadan bağımsız kılacak değişiklerle yayınlayabilirsiniz der. Marka hakları konamide. Onlar da büyük ihtimalle, ya iptal ettirtecekler ya da değiştirip kendi markanıza yöneltin yapıyı diyecekler. Aynısını yıllar önce Shadow of Moses isimli UE4 Metal Gear Solid 1 Remakesinde de yaptılar. Yani full sürüm olarak oynamak için beklerseniz biraz hayal kırıklığına uğrarsınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hills
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız