Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 2 Remake Derecelendirildi: Çıkışa Yakın Olabilir

 
 
Yayıncılığını Konami ve geliştiriciliğini Bloober Team ekibinin üstlendiği Silent Hill 2 remake yeni bir derecelendirme aldı. ESRB tarafından derecelendirilen yeniden yapım sürümünün yakın zamanda çıkış yapacağı öne sürülüyor. Bu tarz listelemeler genellikle oyunun çıkışına yakın yapılıyor.
 
Silent Hill 2 yeni derecelendirmeler alıyor 
 
 
 
Daha önce Kore derecelendirme kurulu yakın zamanda Silent Hill 2 remake sürümünü listelemişti. Şimdi ise Kuzey Amerika derecelendirme kuruluşu olan ESRB de aynı şekilde oyunu listeledi. Twitter üzerinde yer alan Wario64 adlı kullanıcının tespit ettiği üzere oyunun yetişkinlere yönelik etiket aldığını aktarabiliriz. Açıklama içerisinde şiddetin, kanın ve vahşetin tasvir edildiği aynı zamanda kişilerde olumsuz durumlar oluşturabilecek unsurların yer aldığı belirtiliyor.
 
Diğer taraftan oyunun yakın zamanda yayınlanan fragmanı oyuncular tarafından bir hayli eleştirildi. Eleştiriler arasında aksiyon sisteminin oldukça kötü olduğu ve orijinal temellerin zayıf olduğu vurgulandı. Bu olumsuz eleştirilerin ardından geliştirici Bloober Team'in başkanı, fragmanın gerçeği yansıtmadığını ve oyun çıktığında daha fazla içeriğe ulaşılabileceğini aktardı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Silent Hill 2 Remake
Abiotic Factor Çok Oyunculu Hayatta Kalma Deneyimi Sunuyor Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Konsol Üretme Talimatı Verdi

gamer-x

1.4.2024 14:51:47

0
25 Ekim 2024 (PS5)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız