Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Konami ve geliştirici Bloober Team beklenen yeniden yapım Silent Hill 2’nin çıkış tarihini açıkladı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 8 Ekim tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden dünya genelinde 70 dolarlık fiyat etiketi ile satılacak ve ön siparişler şu anda mevcut. Ülkemizde ise 32.99 dolardan satışta.
 
Ön siparişler şu anda açık durumda
 
 
 
Silent Hill 2 remake sürümünü ön sipariş veren kullanıcılar, Tavşan Robbie maskesine (PlayStation 5'e özel) ve baş karakter James için Köpek Mira maskesine sahip olabilecek. Standart sürüme ek olarak oyunun Dijital Deluxe paketi de bizlere sunulacak. Bu paket içerisinde dijital sanat kitabı, dijital film müziği ve James için Piramit Kafa maskesi (pizza kutusu) yer alacak.
 
Ölen eşinden gizemli bir mektup alan ana karakterimiz James, eşini bulma umuduyla terk edilmiş bir göl kasabası olan Silent Hill'e gidiyor. Yeniden tasarlanan ortamlar, karakter modellemeleri, dövüş mekanikleri ve çok daha fazlası remake sürümü içerisinde yer almayı bekliyor.
 
Son olarak Digital Deluxe Edition için ön siparişler, 6 Ekim'de oyuna 48 saatlik erken erişimi de içeriyor.