Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shovel Knight Dig Duyuruldu

 
Bugün düzenlenen Yacht Club Games video sunumu sırasında, Shovel Knight evreninde geçen yeni oyun Shovel Knight Dig duyuruldu. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Klasik platformer ve Mr. Driller serisinin karışımı gibi görünen Shovel Knight Dig Yacht Club Games ve Nitrome ortaklığıyla geliştiriliyor. Yacht Club Games orijinal Shovel Knight'ın yaratıcısı, Nitrome ise Bomb Chicken ve bazı mobil oyunlar ile tanınıyor.
 
Shovel Knight Dig; Drill Knight ve Spore Knight gibi yeni şövalyeler ve yeni düşman tipleri ile birlikte yepyeni bir hikaye sunacak. Artık küreğinizi yerin derinliklerine inmek için de kullanacaksınız. Her bir maceranın farklı hissettirmesi için seviyeler titizlikle hazırlandı ve tekrar oynanabilirliği sağlamak için de rastgele unsurlar eklendi. Ek olarak, Jake Kaufman oyunun müziklerinin yapımcılığını üstlenecek.
 
30 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında Seattle'da Washington Eyalet Kongre Merkezi'nde düzenlenecek PAX West 2019 etkinliğinde ilk defa oynanabilir olacak. Nintendo Switch üzerinden çalıştırılacak.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Destructoid Shovel Knight Dig Yacht Club Games Nitrome
GreedFall'dan 13 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı Cyberpunk 2077'nin Karakter Ekranındaki "Cinsiyet Seçimi", "Vücut Tipi" Olarak Değiştirildi

Geldimmigordun

29.8.2019 11:04:01

0
Umarım steamworld dig kadar keyifli olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shovel Knight Dig
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız