Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shovel Knight Dig 2021'de Çıkacak, Hive Knight Karakteri Tanıtıldı

 
Geliştiriciler Yacht Club Games ve Nitrome, Shovel Knight Dig'in 2021 yılında çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun çıkacağı tüm platformlar resmi olarak açıklanmadı fakat PlayStation Blog üzerinde paylaşılan basın bülteni ve oyunun Switch versiyonunun geçtiğimiz sene PAX West 2019'da oynanabilir olması iki platformu doğruluyor.
 
Yacht Club Games ve Nitrome, Shovel Knight Dig için Hive Knight adlı yeni bir karakteri tanıttı. Ortağı Beeto yanında olmadan asla yapamayan Hive Knight takım çalışmasının gücü ve özel olarak modifiye edilmiş zırhı ile tıpkı bir böcek gibi uçma ve savaşma yeteneğine sahip. Oyuncular Shovel Knight Dig'deki maceraları esnasında karşı karşıya gelecek ve Hive Knight'ın acıması yok.
 
Shovel Knight evreninde geçen Shovel Knight Dig ile artık küreğinizi yerin derinliklerine inmek için de kullanacaksınız. Oyun yeni şövalyeler ve yeni düşman tipleri ile birlikte yepyeni bir hikaye sunacak. Her bir maceranın farklı hissettirmesi için seviyeler titizlikle hazırlanmış ve tekrar oynanabilirliği sağlamak için de rastgele unsurlar eklenmiş.

Bu haberin bağlantısı
URL
Shovel Knight Dig Yacht Club Games Nitrome
Insurgency: Sandstorm PS4 ve Xbox One için 25 Ağustos'ta Çıkacak Doom Eternal'dan Yeni Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı: "Slayer Gate"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shovel Knight Dig
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız