Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shawn Layden, Tencent Games'e Stratejik Danışman Olarak Katıldı

 
 
Eski Sony Interactive Entertainment America başkanı ve CEO'su Shawn Layden, Tencent Games'e stratejik danışman olarak katıldığını duyurdu.
 
Layden, bir LinkedIn güncellemesinde şunları belirtti: “Tencent Games'e stratejik danışman olarak katıldığımı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu yeni görevde, kariyerimin çoğunu adadığım bu sektördeki faaliyetlerimi ve taahhüt ettiklerimi daha da derinleştireceğim. Bu süreçte Tencent'teki ekibe tavsiyede bulunmayı, yardım etmeyi ve desteklemeyi umuyorum."
 
Layden cümlelerine şöyle devam etti: “Oyun ve interaktif eğlence sektöründe çığır açan bir an yaşıyoruz. Önümüzde birçok olası yol var ancak yalnızca birkaçı derin, genişleyen, kapsayıcı, eğitici, ilham verici veya sürdürülebilir. Bu keşif yolculuğuna devam etmekten heyecan duyuyorum ve bu fırsat için Tencent'e teşekkür ediyorum.” 
 
Shawn Layden, Eylül 2019'da Sony Interactive Entertainment'tan ayrıldı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
Ultra Age'in Rebirth Project Adlı Ücretsiz DLC'si PC için Mevcut Diablo IV'ün Açık Betası 2023'ün Başlarında Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız