Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadow of Mordor'dan 8dk'lık Oynanış Videosu!


    Warner Bros ile Monolith'in PC ile beraber hem bir önceki nesil konsollara, hem de yeni konsollara duyurduğu açık dünyalı oyunu Middle Earth: Shadow of Mordor, 8 dakikalık ilk oynanış videosuyla karşımızda! 
 
    Yayınlanan videoya şöyle bir baktığımızda öncelikle bir uyarı yapmamız gerek. Bu video Pre-Alpha, yani oyunun gelişim sürecinin en erken dönemlerinden birisine ait. Dolayısıyla bu videoda gördüğümüz kalite seviyesi oyunun çıkışında daha da artacaktır.
 
    Bu uyarıdan sonra videoyu anlatmaya geçersek, beklentileri karşılayabilecek bir 8 dakika bizleri bekliyor. Oyundaki dövüş sistemi Assassin's Creed ve Batman serilerinin harmanlanmış hali gibi duruyor. Videoda Talion isimli karakterimizin bazı yeteneklerini görebilmek mümkün. Düşmanları gözetlemek ve savaş durumuna etki eden yetenekler bunlardan bazıları.
 
    Açık dünyada geçen Shadow of Mordor'un bu videosunda iki farklı görevi görüyoruz. İlk başta bir Goblin kabilesinin liderini alt edip, sonrasında onu, başka bir kabilenin liderini öldürmek için kullanıyoruz. Bunların daha fazlasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
monolith warner bros the lord of the rings the hobbit middle earth shadow of mordor
ArmA 3'e Açık Dünyalı Korku Modu Geliyor Dead Rising Collection, X360'a Özel Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

thunderwatcher

31.1.2014 00:32:21

0
Bir LotR fanatiği olarak allahın emriymiş gibi alıp oynayacağız eli mahkum. Çok daha kötü ortadünya uyarlamalarını bile alıp hatim etmiş insan olarak bu konuda tarafsız olmam mümkün değil. Oyunun Assassins Creed taklidi olmasına bir şey diyemem ancak bununla ilgili bir sorunum da yok. Bana kalırsa Assassins Creed tarzı, ortadünya konseptine hack&slash tarzından çok daha fazla yakışıyor. İngilizcesi şu fragmanda anlatılanları anlamaya yetmeyen arkadaşların bir taraflarından element uydurduklarını görüyorum yalnız, buna bir açıklık getirelim: Her şeyden önce Gondor'lu kolcu "büyü yapmıyor". Kuzeyli, intikamcı ve Sauron tarafından canı yakılmış bir wraith (ruh) ile "ortaklık" kuruyor. Düşmanımın düşmanı benim dostumdur hesaabı. Bu açıdan bence harika bir yenilik ve biraz ortadünya ilmihali yalayıp yutmuş biri, Artedain ile Rhudaur savaşırken pek çok Artedain savaşçısının Witch-King tarafından wraith haline getirildiğini bilirler. (Kitapta Frodo'yu esir alan bir Rhudaur'lu wraith iken, arkadaşları artedain'li wraith'ler tarafından esir alınmıştır ve pippin bu olayı anımsar. NEYSE detaya girmeyelim). Kısacası büyü yok. Wraith kanka var. Beğenmeyen surat asıp kollarını kavuştursun başka tarafa baksın. Kavganın sıralı olmasına gelince: Arkadaşlar el-insaf! Bizim lise kavgalarında bile bu böyleydi. Eleman bıçak çekip savurmaya başladığında adamın "açığını kollarsın". Malkoçoğlu filmi değil bu 10 kişi aynı anda adamın üzerine çullansın. Adam size 2 metre uzunluğunda kılıcı savururken dalın hep beraber bak kaç X combo yapıyor size. Fragmanda bu "açık arama" olayını görüyoruz. Aynı şekilde Assassin's Creed'de de 2'li hatta 3'lü kombolar yapabiliyorduk aynı anda saldırdıklarında (bakınız liberation). Ne beklediğinizi bilmiyorum ama biraz counterstrike ya da diablo kafasıyla yaklaşıyor gibisiniz olaya. Oyunda düşmanların her yeni oyun deneyiminde (New Game) farklı olacağı, bizimle bir önceki karşılaşmalarını hatırlayacakları, göreve gizlilik, stratejik planlama, doğrudan saldırı gibi çeşitli taktiklerle yaklaşabileceğimizi, yakaladığımız bir düşmanı birkaç farklı şekilde "değerlendirebileceğimizi" (zihnini okuyarak bilgi alma, kendi suikastçimiz yapma, kurban etme ve öldürme) ve bu taktik seçimlerin farklı sonuçları olacağını öğreniyoruz. Örneğin yakaladığımız düşmanı kendi suikastçimiz haline getirirsek, elemanı küçük boss'lardan birini öldürmeye gönderebiliyoruz (rakibin gücüne göre başarı şansı değişiyor) VE DAHASI suikastçinin görevi başaramayacağını düşünüyorsak gidip onun yarım bıraktığı işi tamamlayabiliyoruz suikast esnasında! Eğer fragmanda anlatıldığı kadar iyi uygulanabilmişse sorarım size hangi oyunda gördünüz böyle sistem? Eleştiri herkesin hakkı ama biraz insaflı olun yahu... Hele bilmediğiniz şey hakkında hiç yorum yapmayın çünkü bazı arkadaşların yorumları oyundan anlayan adam yorumuna değil şımarık çocuk yorumuna benziyor.

BSC Misafiri

29.1.2014 15:38:00

0
"şimdi kendimi kesicem he 6 sayfa yorum okudum 1 kişide dememişki adamlar savaşmak için sırasını bekliyo bu nedir assassin's creed serisinin tamamında bu sacmalık vardı elimi sürmedim bu oyunda da bu var ve görüyorum ki kimse bu aptalca yapay zekadan bahsetmiyo varsa yoksa aynı zıplıyolar yav adam vurmuyo sana vurmuyo önce şunu bi tartışta onada sıra gelir" combat sistemi assasin creedin aynısı denince zaten onu da kapsıyor. ayrıca niye belirtilsin ki? öyle yada böyle oyun çok güzel göürünüyor. açıkçası sabırsızlanıyorum. assasin creede benzesede senaryo ve atmosfer babında 10 gömlek üstün.

Mirza Altun

29.1.2014 02:04:38

0
Bu tür oyunlar isteğimizi biraz olarak giderecek fakat bizim THE LORD OF THE RINGS film serisinden sonra beklediğimiz efsane bir oyunun gelmesidir orta dünyayı kasıp kavurmak istiyoruz.

Guest-BBC1E4D76

26.1.2014 22:19:03

+1
Yahu zaten Batman'in hakları WB'de. Batman'den çalsa ne olacak?

HellWatchman

26.1.2014 18:37:23

0
şimdi kendimi kesicem he 6 sayfa yorum okudum 1 kişide dememişki adamlar savaşmak için sırasını bekliyo bu nedir assassin's creed serisinin tamamında bu sacmalık vardı elimi sürmedim bu oyunda da bu var ve görüyorum ki kimse bu aptalca yapay zekadan bahsetmiyo varsa yoksa aynı zıplıyolar yav adam vurmuyo sana vurmuyo önce şunu bi tartışta onada sıra gelir

BSC Misafiri

26.1.2014 17:59:39

0
Arkadaşlar benim fikrimce bu video tanıtım amaçlı olduğu için herşey kolay gözukebılır. Oyunun senaryosu su sekılde olabilir yöneticegimiz adam sıfırdan başlar hiç bir gücü olmaz olursada eğer yavaş yavaş güçleniriz birden bütün güçlerin bizde olucagını hiç sanmıyorum. Herneyse söyle bir benzetme yapım NFS: most wanted' da BMW aracımızı kaptırıyoruz sonra onu geri almak için yarışıyoruz ya bu oyundada ilk başlarda cok güçlüyuzdur sonra birşey olur ve bütün herşeyi kaybedıp sıfırdan başlıyabiliriz. Belki oyunun bazı yerlerinde silahsiz olarak görevler yapıcaz bilemeyiz daha oyun cıkmadı çıkış tarihi açıklanmadı bir kaç tanıtım videosu cıktıktan sonra daha cok belirginleşir hersey:)

Mirko100

26.1.2014 17:04:22

0
Tolkien in yarattığı dünya ile gıdım alakası yok bir kere kolcuda büyü ne arar ya sırf fantastik olsun diye Tolkien e resmen küfür etmişler

BSC Misafiri

25.1.2014 14:15:52

0
Bence oyun çok güzel yani konusu falan güzel olursa süper olur.Ancak ben Orta Dünya ile ilgili kitapları okumama rağmen en azından Gondorlu kolcuya büyü yeteneği vermeselerdi. Tamam bence de kitaptaki aynı olayları işlememeliler lakin keşke karakterlere sadık kalsalardı. Aynı şeyi Conquest te de yaptılar o Magicianlar olmasaydı aslında o oyun da sadık kalabilirdi. Adama bildiğin Gondorlu büyücü olmuş.

mhakannn

25.1.2014 14:00:39

0
Sanki AC II izliyormuşum gibi geldi. Tırmanmalar ve eğilmeler neredeyse tamamen aynı. Eagle Vision da var. Bu kadarı benzerlik değil çalmaktır bence.

Babblebabble

25.1.2014 03:32:27

0
Ben beğendim oyunu açıkçası.İşin içinde Monolith varsa o oyun iyi olur.

Ouroboros_Tasarım

25.1.2014 02:35:09

0
Grafikler güzel tırmanma animasyonları resmen ac den copy paste dövüş dinamiğide batmani andırıyor anlaşılan bir suikastçiyi yönetiyoruz oldukçada güçlü bir suikastçi düşmanlarının beynini kontrol altına alabilen bir suikastçi Batmandeki gibi elinde silah olan düşmanları gorebiliyoruz yani taktiksel ogelerde olucak demektir son olarakta atmosfere değinmek istiyorum o dağlar resmen lord of the rings den fırlamış gibi duruyordu filmi izledim fakat fazla alakam olmadığı halde bu oyun dikkatimi çekti ilginç bir harmanlamayla güzelbir oyun cıkıcağa benziuor

kımyasal

25.1.2014 00:46:27

0
Ne zamandır kaliteli bir lotr oyununa hasret bu millet.Strateji oyunundan sonrasını hatırlamıyorum,akıla kazınır ve elde tutulur bir oyun görememiştik yıllardır.Umarım bu oyun bizi üzmez.

BSC Misafiri

24.1.2014 16:15:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: Squatch_TR lotr ne ?
lord of the rings

RockSharp

24.1.2014 16:01:41

0
En sevdiğim oyun türü bu tür oyunlar. Açık dünya, fantastik ögeler ve orta çağ. Witcher ve Assassin's Creed karışımı olmuş arkadaşların söylediği gibi. Ama karakterimizin doğa üstü güçleri oyunu çok kolaylaştırdığında pek beğenmiyorum bu oyunda Eagle eye gibi bir yeteneğimiz var ona tamam ama başlarda baş orc kaçarken ışınlanma türü bir güç olmasaydı daha iyi olabilirdi. Kesinlikle bir eksi değil yanlış anşılmasın. Sağda solda keşfedilecek yerler de varsa uzun süre oynatır kendisini.

Krone

24.1.2014 13:04:11

0
Grafikler,oynanış ve orta dünya havası geliştirilirse on numara oyun olur. Merakla bekliyorum açıkçası.

BSC Misafiri

24.1.2014 11:58:10

+1
AC + Batman + Darksiders + PoP

EmuMaster

24.1.2014 09:33:47

0
Heyecanla izledim videoyu.Sanırım oyunun tek sıkıntısı lotr etiketi altında çıkması.Yani başka bir isimle çıksa belkide hiç tepki görmeyecekti. Bu oyunun bu kadar kaliteli olacağını bilmiyordum hakikaten ork tasarımları karakterin pelerini orkların mimikleri bile süper olmuş. WB gerçekten kaliteli oyunlar yapıyor mortal kombat bile wb alt stüdyosu olduktan sonra 9. oyun harikulade olmuştu. Monolith F.E.A.R. ve condemned'in yapımcısıdır ve ikiside çok severek oynadığım oyunlardı.WB ve monolith işbirliği ile çok güzel bir oyunun geleceği kanaatindeyim.

nero_1299

24.1.2014 04:27:37

0
assasins creed çakması bir şey olmuş. koskoca orta dünyayı çevirdikleri hale bak

F355 Challenge

24.1.2014 03:15:13

0
AC'den ve Batman'den baya bi araklama var oynanışta ama sorun değil oyun iyi olsun da.

HellWatchman

24.1.2014 02:35:41

0
bugün başka bi sıratabanlı oyunu daha tanıdık

alito

24.1.2014 02:32:43

0
Oyunu çok beğendim. Tam hayalimdeki gibi olmuş neredeyse. AC 'in iyi taraflarıyla Mordor'un kasvetli ve karanlık ambiansı birleşince ortaya harika bir oyun çıkmış sanki. Daha fazla videoyu merakla bekliyorum.

Ambarad

24.1.2014 01:55:42

0
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama; Bu oyunu beğenenin ya Orta Dünya'dan haberi yoktur, ya da evrenin mantığını kavrayamamıştır. Orta Dünya'nın diğer oyunlara örnek teşkil etmesi gerekirken, sen başka oyunlardan koskoca Orta Dünya'ya bir şeyler yamamaya çalışıyorsan, bu kepazeliktir.Gondorlu bir kolcuya büyü veya doğa üstü bazı güçler verilmesini ben bir Orta Dünya fanı olarak kabullenemiyorum. WB denen şirketin kendi kafasına göre Orta Dünya üzerinden hikayeler uydurmasına dayanamıyorum. Bu evrenin oyunlarını zamanında EA yapıyordu. Çok güzel de oyunlar çıkardı. Film oyunları olsun, BFME serisi olsun. EA'nin zamanında yaptığı oyunların hiçbirinde, Orta Dünya'dan her hangi bir sapma göremezsiniz. WB gibi Gondorlu büyücü melezi yaratıp Mordor'a salmadılar hiç bir zaman. Grafik ve aksiyon oyunu yönünden beğenenler olabilir. Lakin ben mesele Orta Dünya olduğu zaman, ilk olarak evrene sadık kalışına ve hikayesine bakarım. Bu da WB'nin diğer oyunları gibi "Oyna/Sil" tarzında bir oyun olur ve unutulur gider.

krnl

24.1.2014 00:56:28

0
uzun zamandır beni heycanlandırabilen tek oyun

Dictattor

23.1.2014 23:44:40

0
Atmosferi ve combat sistemini beğendim. Özellikle Shadow moduna girdiğinde eleman sağlam hareketler yapıyor, Orc'ları da ilk kez bu kadar detaylı tasarlamış dikkat ettim de...

Akasha_Ether

23.1.2014 22:59:50

0
dövüş dinamikleri batmanden oynanış dinamikleri assasins creedden rpg elementleri de iyi olursa efsane olur

psycho90

23.1.2014 22:24:57

0
AC'ye biraz fazla özenilmiş sanki,Eagle Vision bile var oyunda Senaryosu da kaliteli olursa çok iyi bir oyun olacak bence

Tall Man

23.1.2014 21:52:11

0
Bu nedir ya ? Biz orta dünyada geçen saf RPG beklerken bu nederi Allah aşkına ? Bildiğin Assasins Creed olmuş .Ben yapımcıları anlamıyorum . Orta dünya gibi devasa bir madeni işleyip mükkemmel bir RPG yapabilecekken neden actiona kaçarlarki...

Reul

23.1.2014 21:43:44

0
beklediğim bu değildi fakat güzele benziyor

George_Costanza

23.1.2014 21:30:16

0
Oyun güzel, fakat Orta Dünyada geçen açık dünya oynanışına sahip oyun geliyor duyurusunu okuduğumda zihnimde oluşan şey ve beklentilerimin çok altında. Fazla heyecan yapmışım

qqqqrpppp

23.1.2014 21:10:43

0
middle earth 3 yapmak çok mu zor gerçi ea de sorun bunlarda değil hakları

BSC Misafiri

23.1.2014 21:07:21

0
aynen bu oyun gerçekten çok iyi gibi duruyor bu oyun tutar gerçekten ac serisi artık baydı gerçekten

sonalaylı

23.1.2014 21:04:30

0
orta dünya temalı bir işte. kimse lotr veya hobbit oyunu olduğunu söylemedi ki. asker öldürmek yerine orgları keseceksin buna orta dünya denmiyor. Güzel bir şey oyun olacak fakat güzel bir orta dünya oyunu olmayacak bence.

Noctis_Strife

23.1.2014 20:59:31

0
Oyun Yüzüklerin Efendisi'nden başka her şeye benziyor ama iyi anlamda, epey güzel olacak gibi, umarım batırmazlar.

BLackVarrior

23.1.2014 20:50:39

+1
arkadaş ac çakması demiş yuh.AC de böyle dövüş dinamiği mi var.birini döverken diğeri beklemiyor sevdiğimden. pre alpha zamanında bile olsa oyun grafiklerinin daha gelişeceğine inanıyorum.(gözle görülür bir fark) Oyunu sevdiğm güzel inşallah konusu , karakterleri ve mekanlarıyla bizi üzmez.Beklentim bayağı bir yüksek oldu şuan

Master_Evil

23.1.2014 20:49:13

0
süper olmuş

Vermillion03

23.1.2014 20:31:50

-2
çok ac çakması olmuş biraz daha orjinal olması lazım

BlackBeasT

23.1.2014 20:13:04

0
Editörün yazdığı gibi 2 popüler oyun olan AC ve Batman oyun dinamikleri orta Dünya'da vücut bulmuş hali Shadow of Mordor'da iyi durmuş, o dönemi anlatan kitapları okuyanlar okudukları dizeleri her birey kendi hayallerinde farklı canlandırdıkları için film ve oyuna dökülünce beklentilerini bulamıyorlar. Shadow of Mordor sevilen 2 oyunun özelliklerini middle earth'de serpilleştirilmesi iyi fikir...

Leonthas

23.1.2014 20:12:53

-3
badı artık bu tarz oynanışlar.Yaratıcılık tükenmiş artık

Squatch_TR

23.1.2014 20:12:41

-3
lotr ne ?

pcrex

23.1.2014 20:03:59

0
orta dünya atmosferinden uzak kalmış ama ön yargılı olmamak lazım. en azından değişik bir şey denemişler, en çok konusunu merak ediyorum. grafikleri fena değil animasyonlar oldukça hoş. baya da ilerlemişler yapımda, bir aksilik olmazsa 2014 de çıkar gibi.

xsonickersx

23.1.2014 19:57:07

0
LOTR+WİTCHER+AC+BATMAN= bu oyun :D yani harika

omris2013

23.1.2014 19:55:56

0
tek kelimeyle inanılmaz başka söz yok inş daha iyi yaparlar ama bozmasınlar :D

Ahayri

23.1.2014 19:52:11

0
Bir LOTR dünyası hayranı olarak bu oyun beni müthiş heyecanlandırdı şuan. Yerimde duramıyorum. Uzun zamandır bunu bekliyordum. DİREK ALIRIM DİREK! AFFETMEM!

Donatn

23.1.2014 19:50:38

+1
Oyun Lotr le alakası yok diye eleştirilmiş.Alakası olan oyunlara örnek olsun...

BSC Misafiri

23.1.2014 19:39:06

0
Eğer düzgün yapabilirlerse AC serisinden de başarılı olabilir.Oyunlar birbirine benzeyebilir.Önemli olan hangisinin daha iyi olduğudur...

stun

23.1.2014 19:35:54

0
10 numara lotr oyunu olmuş

Mustafa

23.1.2014 19:22:42

0
Valla benim çok hoşuma gitti. Grafiklerde Pre-Alpha aşamasındaki oyuna göre gayet başarılı. Sanırım PS4 üzerinden oynanmış. Sağlam bir hikaye ile gelirse tadından yenmez oynanır valla

Alondate

23.1.2014 19:14:02

+2
Şükürler olsun ki sağlam bir lotr oyunu görebildim. Grafikler temiz, combat batman tarzı olmuş beğendim bayaa, stealth var, oyundaki seçimler oyunu doğrudan etkiliyor. Daha ne olsun? Bir de daha bu hali pre-alpha imiş

BLooregard Q.Kazoo

23.1.2014 19:09:49

-2
Bu bildiğin assassin's creed la :D

itachi237

23.1.2014 19:07:21

0
Oyun sadece adını duyurabilmek ve LOTR'un popülerliğini kullanabilmek için orta dünyada geçiyor. Çok alakasız bir oyun. Tolkien eserleriyle alakası yok. Gerek ork'ların davranışları gerek yapay zeka gerek ana karakter.. Hurin bile öyle 20 orkun arasına girip sağ çıkamaz. Hele adamın o özel güçleri.. Cristopher Tolkien bu tür oyunlardan filmlerden nefret etmekte sonuna kadar haklı. Umarım Silmarillion'a hiç dokunmazlar.

Ambarad

23.1.2014 19:05:21

+1
Görülüyor ki düzgün Orta Dünya içeriği barındıran oyunlar göremeyeceğiz biz. Bildiğin Assassin's Creed olmuş. Onca konuyu ve materyali içinde barındıran bir dünyanın telif haklarına sahipken, bir şirket hiç mi özgün ve başarılı bir iş yapamaz? 11 sene önce çıkan ROTK filminin oyununu bile geçemediler. Yine WB yine oyna sil tarzında bir oyun. Size bu telifleri verenin aklına şaşayım.

BSC Misafiri

23.1.2014 18:57:24

+1
tüm oyunların karışımı olmuş bu

michael01

23.1.2014 18:56:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri LOTR ile alakasız bir yapım daha ,Tolkien icin bir hakaret niteliğinde bir oyun.
AC benzemesi cabası
oyunun adı zaten LOTR değil.Kitaptaki unsurları kullanmışlar fakat kitaptaki hikayeyi bilerek aynı hikayeli oyunu oynamak bence zevkli olmazdı.Kitaptaki ana hikayeden farklı olması daha iyi

capoeira_GS

23.1.2014 18:54:25

0
eğer gerçekten göründüğü gibi bir oyun olursa yeni bir efsane oyun olabilir

RealArek

23.1.2014 18:50:37

0
Oyun şahane bence olmuş.

Chosen_One

23.1.2014 18:48:02

+7
Orta dünyaya göre fazla absürd olmuş fakat oyun olarak baktığımızda orta dünyada geçen en iyi oyun olacakmış gibi görünüyor.

BSC Misafiri

23.1.2014 18:46:53

0
LOTR ile alakasız bir yapım daha ,Tolkien icin bir hakaret niteliğinde bir oyun. AC benzemesi cabası

efe the hard gamer

23.1.2014 18:46:06

0
Dövüş sistemi bence batman in çok gerisinde ama bu pre-alpha daha ve biraz kopuk olmuş dövüşte düşmanlar arası geçişler ama şu haliyle aldırır yine de

TncyKrmn

23.1.2014 18:43:45

+3
Oyun şu haliyle oynanabilir görünüyor. Vuruş hissiyatı falan hatta adamın üzerindeki pelerinin dalgalanması falan çok iyi görünüyor.

PsiKoman

23.1.2014 18:38:33

+1
Bence gayet olmuş.

Dürüstİnsan

23.1.2014 18:35:39

+1
Güzel gözüküyor. Sonunda adam gibi Middle Earth oyunu oynayabiliceğiz.

BSC Misafiri

23.1.2014 18:31:36

+2
Güzele benziyor. Assasin's Creed'i anımsatıyor fakat dövüş sistemi daha güzel olmuş. Önemli olan hikayeyi bize nasıl sundukları. Eğer güzel bir şekilde sunarlarsa bu oyun tutar.

CoreGame

23.1.2014 18:31:13

+3
Pre-alpha dayken böyleyse cok iyi olacak dövüş sistemi gayet iyi grafiklerde bu halinde güzel gözüküyor gerçekten güzel olmuş

ultralisan

23.1.2014 18:29:58

+2
Bildiğin ortaçağda geçen Ac olmuş ama çok iyi olmuş
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Middle Earth: Shadow of Mordor ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız