Shadow of Mordor'dan 8dk'lık Oynanış Videosu!

Samet Konuksal


    Warner Bros ile Monolith'in PC ile beraber hem bir önceki nesil konsollara, hem de yeni konsollara duyurduğu açık dünyalı oyunu Middle Earth: Shadow of Mordor, 8 dakikalık ilk oynanış videosuyla karşımızda! 
 
    Yayınlanan videoya şöyle bir baktığımızda öncelikle bir uyarı yapmamız gerek. Bu video Pre-Alpha, yani oyunun gelişim sürecinin en erken dönemlerinden birisine ait. Dolayısıyla bu videoda gördüğümüz kalite seviyesi oyunun çıkışında daha da artacaktır.
 
    Bu uyarıdan sonra videoyu anlatmaya geçersek, beklentileri karşılayabilecek bir 8 dakika bizleri bekliyor. Oyundaki dövüş sistemi Assassin's Creed ve Batman serilerinin harmanlanmış hali gibi duruyor. Videoda Talion isimli karakterimizin bazı yeteneklerini görebilmek mümkün. Düşmanları gözetlemek ve savaş durumuna etki eden yetenekler bunlardan bazıları.
 
    Açık dünyada geçen Shadow of Mordor'un bu videosunda iki farklı görevi görüyoruz. İlk başta bir Goblin kabilesinin liderini alt edip, sonrasında onu, başka bir kabilenin liderini öldürmek için kullanıyoruz. Bunların daha fazlasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.