Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Seth Killian'ın da Sony'den Ayrıldığı Ortaya Çıktı


    Oyunculuktan yapımcılığa terfi eden isimlerden Seth Killian, dövüş oyunlarıyla tanınıyor. Street Fighter serisinde önemli bir role sahip olan Seth Killian, dövüş oyunları türünün en önemli e-spor turnuvası EVO'nun da kurucusu durumundaydı. Capcom'da oyuncu topluluğuyla ilgili bir roldeyken, Sony'e geçerek PlayStation All-Stars Battle Royale'in baş tasarımcılığını yapan Killian'ın, firmadan ayrıldığı ortaya çıktı.
 
    Twitter üzerinden gelen haberlere göre PlayStation oyunlarının kahramanlarını dövüş oyununda buluşturan oyunun tasarımcısı Seth Killian, geçtiğimiz aralık ayında Sony Santa Monica'dan ayrıldı. Oyun, Santa Monica'nın alt stüdyolarından Super Bot tarafından geliştirilmişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 ps3 sony superbot playstation all stars battle royale dövüş vita
Son Intel Extreme Masters Turnuvasını 1 Milyon Kişi Aynı Anda İzledi DriveClub'ın Oyun Yönetmeni Evolution Studios'tan Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.3.2014 17:21:09

0
Capcoma geri dön seth ...............

BSC Misafiri

26.3.2014 07:30:56

0
Tamamiyle Super Smash Bros özentisi olup, gerek otoriteler ve gerekse satışlarla başarısızlığını tescilleyen bir oyunun devamının gelmesi zaten beklenemezdi. Özgün yapımlar kalıcı taklitler ise gelip geçicidir. Sony gibi firmada doğal olarak başarılı olan yapımlara desteğini artırarak devam ettirip zarar ettirenlerle de yollarını ayıracaktır. Başarısızlığın sonucunda gerçekleşen olağan haberlere de felaket tellallığına da hiç gerek yok.

ValiantLion

25.3.2014 22:20:53

0
Sony noluyor sana nazarmı deydi lan

omris2013

25.3.2014 21:28:33

+1
noluyor ya sony başında ki kişi mi değişti bu iyi alemet değil kesinlikle bağımsız ve diyer firmalar artık sony korka korka yaklaşcaklar bu iyi değil
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation All-Stars Battle Royale
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız