Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS All Stars'tan DLC Desteği Kesiliyor


    Nintendo platformlarının sevilen dövüş serisi Super Smash Bros.'tan esinlenilerek oluşturulan PlayStation All-Stars Battle Royale, geçtiğimiz senenin sonuna doğru çıkmıştı. Oyun adına DLC'lerle ilgili yeni söylenti haberleri gelse de, Sony yetkilileri tarafından son nokta konuldu.
 
    Sony Santa Monica'nın topluluk yöneticisi, resmi PlayStation forumları üzerinden PS All Stars'a yeni DLC bekleyenlere yönelik bir açıklama yaptı. Bu açıklamada oyunla ilgili DLC desteğinin sona erdiği belirtildi. Forum adı Just--Tank olan yetkili, "SuperBot Entertainment'in ortaya çıkardığı işten dolayı mutluyuz fakat artık planlanan içeriğin sonuna geldi. Bundan sonra PlayStation All Stars Battle Royale için yeni karakter ordaklı veya başka bir DLC'nin duyurusu yapılmayacak." sözleriyle birlikte konuyu anlattı.
 
    Son olarak forum yazısında yapılan eklemelerde, daha önce ön sipariş hediyesi olarak sunulan kostüm içeriklerinin 27 Ağustos tarihi itbariyle tüm oyunculara ücretsiz olarak verileceği de belirtildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 ps3 sony superbot playstation all stars battle royale dövüş vita
EverQuest Next'in İlk Sınıfları Belli Oldu Star Citizen'in Bağışları 15 Milyon Doları Geçti

omeriyibas

5.8.2013 12:18:27

0
daha bir sürü karakterleri var niye bu acale! kesin ps4 için battle royale hazırlığı içindeler! en geç 2015te çıkacaktır!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation All-Stars Battle Royale
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız