Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Secret Ponchos'a Yeni İçerikler Geliyor


        Vahşi Batı temasıyla bağımsız oyunlar arasında dikkat çekmeyi başaran Secret Ponchos için yeni bir içerik güncellemesi duyuruldu. Yapımcı ekip The Hunting Ground adlı bu güncellemeyle oyuna hem paralı hem de ücretsiz içerikleri ekliyor. 
 
       Güncellemenin ücretsiz içerikleri arasında Plaza ve The Mines adlı iki yeni harita ve yeni karakter görünümleri (skin) bulunuyor. Ücretli içerikler arasında ise Gordo ve The Wolf adında iki yeni karakter bulunuyor. Bu güncellemenin oyunda bazı dengelemeler yaptığını ve yeni oyuncuların Secret Ponchos'u daha kolay öğrenmesini sağlamak için bir tutorial modu eklediğini belirtelim. Güncellemeyle eklenecek iki karaktere ait görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bahsettiğimiz güncelleme 17 Şubat'ta oyunculara sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer.com secret ponchos ps4 izometrik bağımsız shooter playstation 4 aksiyon
Evolve için 3 GB Boyutunda Bir İlk Gün Güncellemesi Yayınlanacak Contrast'ın Yapımcısı Yeni Oyunu için İki Konsept Tasarım Paylaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Secret Ponchos
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız