Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sea of Stars, 2023'ün Ortasında Konsollar ve PC için Çıkıyor

 
 
Geliştirici Sabotage Studio, Sea of ??Stars'ın 2023 yazında PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Stüdyo ayrıca, oyunun arka planında çalan parçası "Coral Cascades" ve prodüksiyon hakkında bazı düşüncelerini paylaşan besteci Yasunori Mitsuda'nın yer aldığı yeni bir video yayınladı.
 
Sea of Stars, sıra tabanlı savaşlar, hikaye anlatımı, keşif ve çevre etkileşimi ile retro esintili modern bir rol yapma deneyimi sunmayı amaçlıyor.
 
The Fleshmancer olarak bilinen kötü simyacının canavarca yaratımlarını savuşturabilecek tek güç olan Eclipse Magic'i gerçekleştirmek için güneş ve ayın güçlerini birleştirecek olan iki çocuğun hikayesini anlatıyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sea of Stars Sabotage Studio Sıra Tabanlı rol yapma oyunu The Messenger
Nişancı Oyunu Dust & Neon, Switch'e Geliyor Sports Story Switch için Yayınlandı

YildirimBuyucusu

24.12.2022 22:50:46

0
Bu oyunun baya iyi olacağını düşünüyorum. Kickstarter projesinden beri takip ediyorum. The Messenger'in yapımcısı kendileri. Baya iyi detay kastılar bu oyuncu için. İnanılmaz iyi bir deneyim olacağını düşünüyorum. Oyun 2020'in başından beri geliştiriliyor. Oyun piksel görselliğine sahip sıra tabanlı rol yapma macera oyunu. Oyunun fragmanlarına mutlaka bir göz atın. Görsellik inanılmaz iyi. Ayrıca animasyonlarda böyle bir oyun için baya iyi duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sea of Stars
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız