Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Samus, DoA: Dimensions'ta Oynanabilir Değil

Samus'un doğrudan oynanabilir karakter olmaması Dead or Alive'ın dünyasını bozmamak için doğru bir karar

     Bir süre önce Metroid'ten bir bölümün Dead or Alive: Dimensions'ta olacağını gösteren bir video yayınlanmıştı. Bu videoda ana karakterimiz Samur Aran'ı da görme şansı yakalamıştık.
 
     Bu video üzerine bazı oyuncular Samus Aran'ın da Demensions'ta oynanabilir karakter olacağını düşünmüştü, ama Team Ninja'nın açıklamasına göre öyle olmayacak.
 
     Team Ninja patronu Yosuke Hayashi'nin Eurogamer'a yaptığı açıklamaya göre Samus Aran sadece karakterimize yardım etmek için yani işbirlikçi karakter olarak oyunda bulunacak. Peki Samus'u dövüş alanına çağırıp bir an için hamle yapmasını nasıl mı sağlayacağız? Team Ninja bunu oyuncuların kendisinin bulmasını istiyor.
 
      Nintendo'nun kendilerine çok yakın davrandığını söyleyen Hayashi, Metroid konusunda Nintendo'dan yardım aldıklarını da söyledi. Bilindiği üzere Team Ninja ve Nintendo bir süre önce de ortak olarak Metroid Other M'i geliştirmişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Dead or Alive Dimensions dövüş Tecmo Team Ninja Nintendo 3DS
Ninja Gaiden 3 Daha Fazla İnsana Hitap Edecek Bu Resimde 5 Oyundan Etkilenildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive Dimensions
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız