Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 3DS'te Dead or Alive Rüzgarı

Dead or Alive, 3DS için Geliyor

     Nintendo’nun yeni el konsolu Nintendo 3DS için Mayıs 2011’de çıkacak olan Dead or Alive Dimensions oyununun yapımcılığını Tecmo Koei Europe Ltd. yapacak. İki firma arasında yapılan anlaşma şartları çerçevesinde oyunun Avrupa’daki satışı, pazarlaması ve dağıtımından Nintendo sorumlu olurken, Tecmo Koei yapımcı olarak yer alacak.

     Dövüş oyunu sevenlerin ilgiyle takip ettiği dünyaca ünlü dövüş serisi Dead or Alive’ın bir oyunu ilk defa Nintendo için satışa çıkacak. Nintendo 3DS için geliştirilen Dead or Alive Dimensions oyunu, interaktif özellikleri ve dinamik oynanışı ile ön plana çıkıyor.

     25 oynanabilir karakter sunan oyun, StreetPass özelliğini kullanarak yapay zekanın kontrol ettiği karakterler ile dövüşmeyi sağlıyor. Bu özellik aynı zamanda gizli karakter figürlerini açmaya da yardımcı oluyor. Nintendo 3DS’in gelişmiş özellikleri ve dokunmatik ekranı ile birleşen ve karışık dövüş hareketlerini rahatça oynama fırsatı sunuyor.

     Nintendo ile gözlüksüz 3 boyutlu Dead or Alive heyecanına hazır olun.
 
                                                                                                            Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead or Alive Dimensions dövüş Tecmo Team Ninja Nintendo 3DS
Mythos'ta Üçücü Bölge Açılıyor Mortal Kombat Turnuvasının Kazananı Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive Dimensions
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız