Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sam & Max Save the World Remastered PS4 Konsollarına Geliyor

 
 
Skunkape Games, 29 Eylül'de PlayStation 4 için Sam & Max Save the World Remastered ve Sam & Max: Beyond Time and Space Remastered'ı yayınlayacağını duyurdu.
 
Sam & Max Save the World Remastered ilk olarak 2 Aralık 2020'de Steam ve GOG üzerinden PC ve Switch için ardından 10 Ağustos 2021'de Xbox One için piyasaya sürüldü. Sam & Max: Beyond Time and Space Remastered ise 8 Aralık 2021'de Xbox One, Switch ve Steam ve GOG üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Sam & Max Save the World, Telltale Games'in geliştirmiş olduğu ve 2006 yılında çıkan bir macera oyunu. Remastered sürüm iyileştirilmiş grafikler, geniş ekran ve gamepad desteği, beş yeni müzik ve oyuncuların hatırladığı ve sevdiği bulmacalar ile sıra dışı mizahı geri getirecek. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sam & Max Save the World Remastered Skunkape Games macera oyunu
CoD Mobile’ın 8. Sezonu “Meçhule Yolculuk” ile Oyuncular Gizemli bir Yolculuğa Başlıyor Diablo Immortal’ın Son Güncellemesinde Yeni Maceralar Oyuncuları Bekliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sam & Max Save the World Remastered
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız