Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD Mobile’ın 8. Sezonu “Meçhule Yolculuk” ile Oyuncular Gizemli bir Yolculuğa Başlıyor

 
 
7 Eylül 2022’de başlayacak olan Call of Duty®: Mobile’ın 8. Sezonu: Meçhule Yolculuk ile oyuncular gizli casusların gizemli dünyasına adım atacaklar.
 
Yeni sezonla birlikte oyuna Call of Duty®: Black Ops Cold War'da yer alan Ekspres haritası ve oyuncuların Battle Royale ve Çok Oyunculu maçlar sırasında istihbaratı ele geçirmek için ipuçları toplamasını sağlayacak yeni temalı bir etkinlik olan Operasyon: Casus Avı gibi birçok yeni içerik ekleniyor. Oyuncular ayrıca yeni sezonla birlikte dünya çapında mevcut Kara Kuvvetleri Savaş Bileti Aboneliği ile gelen bir dizi yeni içerik, bir sürü heyecan verici ve gizli topluluk kutlama etkinliği gibi birçok özel içeriğe de erişebilecekler.
 
 
 
Oyuncular, Misty – Gizli Ajan ve Adler – Kurnaz özel operatör görünümlerine, yeni ZRG 20mm silahına ve Battle Royale sınıfı olarak adlandırılan yeni ücretsiz ve premium casus temalı içeriklerine, 50 kademeli yeni savaş biletine, özel silah şablonlarına, profil kartlarına, tılsımlara, COD Puanlarına ve daha fazla içeriklere yeni sezonda erişebilecekler.
 
Call of Duty: Mobile’ın 8. Sezonu “Meçhule Yolculuk” hakkında ayrıntılı bilgi için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
 
Fragman videosu
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty Mobile mobil çıkış tarihi çıktı ios android fragman
Yu-Gi-Oh Cross Duel 6 Eylül'de Sizlerle! Sam & Max Save the World Remastered PS4 Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty®: Mobile
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız