Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SOMA'nın PS4 Versiyonuna Safe Mode Eklendi

 
   Frictional Games, SOMA'nın PlayStation 4 versiyonuna Safe Mode ekledi.

   Güvenli modda yaratıklar saldırmıyor böylece oyuncular yaratıklardan kaçmaktan endişe etmeden etrafı rahatça araştırıp hikayenin keyfini çıkarabiliyor.
 
  Güvenli mod oyunun Xbox One ve PC versiyonu üzerinde de ulaşılabilir durumda.
 

Telsiz çalışmıyor, yiyecek bitmek üzere ve makineler, kendilerini insan gibi görmeye başladı. Su altı tesisi PATHOS-II, tahammül edilemez bir yalnızlıkla karşı karşıya kaldı ve bazı zorlu kararlar almak zorundayız. Ne yapılabilir? Ne mantıklı? Savaşmaya değecek bir şey kaldı mı?
 
SOMA dünyasına katıl ve okyanus dalgalarının altında yatan korkularla yüzleş. Bu kaosun ardındaki gerçeği açığa çıkarmak için kilitli terminallere ve gizli belgelere ulaş. Kalan son mukimleri ara ve tesisin kaderini belirleyecek olan olaylarda rol oyna. Ama dikkatli ol, her köşede bir tehlike var yozlaşmış insanlar, garip yaratıklar, aklını yitirmiş robotlar ve hatta gizemli bir yapay zekâ. Her biriyle nasıl başa çıkacağını bulman gerekecek. Ama unutma, onlara karşı savaşamayacaksın, ya zekânla onların üstesinden gelecek ya da kaçmaya hazır olacaksın.

Bu haberin bağlantısı
URL
frictional games soma sony playstation
Steam'e KDV Geldi Battlefield 1: Apocalypse Premium Pass Sahipleri için Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SOMA
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız