Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SOMA GOG'da Ücretsiz

 
Frictional Games'in bilim kurgu korku oyunu SOMA PC oyuncuları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

İlgilenenler, oyunu GOG.com üzerinden hesabı ile giriş yaptıktan sonra ücretsiz olarak edinebilir ve ardından direkt olarak bilgisayarına indirebilir.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Telsiz çalışmıyor, yiyecek bitmek üzere ve makineler kendilerini insan gibi görmeye başladı. Su altı tesisi PATHOS-II, tahammül edilemez bir yalnızlıkla karşı karşıya kaldı ve bazı zorlu kararlar almak zorundayız. Ne yapılabilir? Ne mantıklı? Savaşmaya değecek bir şey kaldı mı?

SOMA dünyasına katıl ve okyanus dalgalarının altında yatan korkularla yüzleş. Bu kaosun ardındaki gerçeği açığa çıkarmak için kilitli terminallere ve gizli belgelere ulaş. Kalan son mukimleri ara ve tesisin kaderini belirleyecek olan olaylarda rol oyna. Ama dikkatli ol, her köşede bir tehlike var yozlaşmış insanlar, garip yaratıklar, aklını yitirmiş robotlar ve hatta gizemli bir yapay zekâ. Her biriyle nasıl başa çıkacağını bulman gerekecek. Ama unutma, onlara karşı savaşamayacaksın, ya zekânla onların üstesinden gelecek ya da kaçmaya hazır olacaksın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GOG frictional games soma sony playstation
Japon Geliştiricilere Göre Yılın Oyunu Marvel's Spider-Man From Software İki Duyurulmamış Oyun Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

denizbay1

2.1.2019 00:55:45

0
Kötü değildi ama güzel de değildi. Ben genel oşarak beğenmedim ve yarıda bıraktım.

Deswaaa

29.12.2018 12:15:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Deswaaa <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Aşırı bayan bir oyun ama genel olarak güzel, tavsiye ederim lakin 2-3 denemede takıldığınız yerde hiç kasmayın oyundan soğursunuz.. Açın netten nasıl yapılıyor öğrenin. Aksi halde oyuna dönmezsiniz bile :)</blockquote> Soma 3 kez bitirdim efsane oyundur piyasa mp çöplüğün den geçilmiyorken</blockquote> Tamam kanka sana göre efsane, ben de kendi düşüncemi belirttim ;)
Bu tarz oyunların kıymetini bilin bence ilerki yıllar da sp oyun kalıcağını sanmıyorum düşüncene gelince tabiki saygı duyarım iyi günler

BSC Misafiri

28.12.2018 23:30:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: Deswaaa
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Aşırı bayan bir oyun ama genel olarak güzel, tavsiye ederim lakin 2-3 denemede takıldığınız yerde hiç kasmayın oyundan soğursunuz.. Açın netten nasıl yapılıyor öğrenin. Aksi halde oyuna dönmezsiniz bile :)
Soma 3 kez bitirdim efsane oyundur piyasa mp çöplüğün den geçilmiyorken
Tamam kanka sana göre efsane, ben de kendi düşüncemi belirttim ;)

BSC Misafiri

28.12.2018 21:22:59

0
steam'a eklenmiyor mu bu oyun

Deswaaa

28.12.2018 20:04:24

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Aşırı bayan bir oyun ama genel olarak güzel, tavsiye ederim lakin 2-3 denemede takıldığınız yerde hiç kasmayın oyundan soğursunuz.. Açın netten nasıl yapılıyor öğrenin. Aksi halde oyuna dönmezsiniz bile :)
Soma 3 kez bitirdim efsane oyundur piyasa mp çöplüğün den geçilmiyorken

BSC Misafiri

28.12.2018 18:20:07

0
Aşırı bayan bir oyun ama genel olarak güzel, tavsiye ederim lakin 2-3 denemede takıldığınız yerde hiç kasmayın oyundan soğursunuz.. Açın netten nasıl yapılıyor öğrenin. Aksi halde oyuna dönmezsiniz bile :)

Megathrone26

28.12.2018 17:19:08

+2
gog cidden güzel oyunlar veriyor

BSC Misafiri

28.12.2018 16:47:56

+3
Efsane oyundur parasını sonuna kadar hak eden oyunlardan keşke 2.oyunu çıksa

legendwarior3

28.12.2018 16:13:40

0
psn+gog=xboxa da verilecek bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SOMA
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız