Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SH: Downpour'un İnceleme Notlarında Son Durum

 
    Silent Hill: Downpour'un ilk incelemeleri yayınlanmaya devam ediyor. Çek stüdyosu Vatra Games tarafından geliştirilen Silent Hill: Downpour'un yeni inccelemelerinin tutarlı olmadığını görmekteyiz.
 
    Örneğin, olay yaratan inceleme skorlarıyla adını söz ettiren Destructoid, oyuna 8 puan verirken, IGN'nin 10 üzerinden 4.5 vermesi oyunseverlerin kafasını karıştırıyor. Bu iki inceleme dışındakilerin birbirine yakın olduğunu sizler de aşağıdan görebilirsiniz:

Bu haberin bağlantısı
URL
Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror inceleme notları
Sony'den Microsoft'a Büyük Transfer Star Wars: The Old Republic, Bu Haftasonu Bedava
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sfgsfgsfg

7.4.2012 23:52:39

0
Çevre efektleri ve grafikler harika geldi bana korkutamıyo o ayrı konu.Ama kesinlikle homecominge rahatlıkla 10 basar öle diyebiliriz.

liquidkemal

16.3.2012 21:26:24

0
IGN de senin gibi saçmasapan bi not vermiş, güçsüz rakip istiyosan call of duty oyna hayatta kalma oyunu bu rakipler güçlü olacak. valla benim ilerle ateş et tarzı oyunlardan sonra bünyeme ilaç gibi geldi.

BSC Misafiri

16.3.2012 21:24:39

0
IGN de senin gibi saçma sapan bi not vermiş, güçsüz düşman istiyosan call of duty oyna

BSC Misafiri

15.3.2012 22:08:33

0
Sizlere iyi oyunlar o zaman , gereken cevabı mantıklı eleştirilerle İGN vermiş zaten.Daha fazla uzatmaya gerenk yok.

liquidkemal

15.3.2012 17:21:47

0
İyide yönettiğin adam kanun kaçağı karşındaki gülyabani tarzı ucube, senden güçlü olması komik yerine daha gerçekçi olmuş artı yapımcılar zaten ilk baştan beri dövüş sisteminin böyle olucanı söylüyolardı, bide başkaları kundaktayken korku oyunu oynamak başka, oyundan anlamak başka, eleştirdiğin şey zaten fanlar tarafından beklenen sistem nesi komik anlamadım neyse, bu arada oyun olmuş arkadaşlar istiyen gönül rahatlıyla oyunu alabilir. Ps1 deki ilk silent hillden beri bi fan olarak söylüyorum özellikle homecoming ve origins facialarından sonra ilaç gibi geliyor bünyeye. Oynaşken insan keşke 3 ten sonra saçmalamasalardıda downpour u yapsalardı diyor.

arif-arsen

15.3.2012 17:20:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaşım sen kundaktayken ben korku oyunlarını oynuyordum zaten.PS1 döneminden beri tüm korku oyunlarını oynayıp bitirmiş biri olarak bu yorumu yaptım.Gerçek SH fanları oyunu oynadığında ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklar.Oyunu kırılmış Xbox 360'da oynadım torrente çoktan düştü. Sözlerimi anlamadın herhalde yukarıda zaten diyorum ilk 20 dakikası iyiydi , o yüzden devam ettim daha sonra hayal kırıklığına uğradım.Şu yorumundan kimin oyunlardan anlamadığını da çok net görebiliyoruz. Resimlerle görüntülerle olmuyor bu iş , eski SH oyunlarını oynayıp bitirmiş oyuncular beni çok iyi anlayacaklardır..
Birader sende annenin karnındayken ben korkuyu biliyordum. Bilmiyorum kaç yaşındasın ama kelimelerinle küçük yaşta olduğunu ifade ediyorsun.Saçma sapan yorumlar yazma oyundan anladığın yok zaten

BSC Misafiri

15.3.2012 10:30:55

-1
Arkadaşım sen kundaktayken ben korku oyunlarını oynuyordum zaten.PS1 döneminden beri tüm korku oyunlarını oynayıp bitirmiş biri olarak bu yorumu yaptım.Gerçek SH fanları oyunu oynadığında ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklar.Oyunu kırılmış Xbox 360'da oynadım torrente çoktan düştü. Sözlerimi anlamadın herhalde yukarıda zaten diyorum ilk 20 dakikası iyiydi , o yüzden devam ettim daha sonra hayal kırıklığına uğradım.Şu yorumundan kimin oyunlardan anlamadığını da çok net görebiliyoruz. Resimlerle görüntülerle olmuyor bu iş , eski SH oyunlarını oynayıp bitirmiş oyuncular beni çok iyi anlayacaklardır..

arif-arsen

14.3.2012 19:49:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunu oynuyorum.İlk 20 dakikasını oynadığımda vay be özüne sadık kalan bir oyun olduğunu düşünmüştüm.Ama şu anda 3 saate yakın oldu , kimseyi üzmekte istemem fakat beğenmediğimi söyleyebilirim.SH1-2-3-Origins-Homecoming'i bitirmiş SH4'ü ise oynamış biri olarak , hayalkırıklığına uğradım.Öncelikle mekanlarda dolaşırken arka fonda eski SH oyunlarında olduğu gibi efekt veya müzik yok bu baya can sıkıcı.İtem menümüz gitmiş yerini dandik bir menü almış.Herb,kullandığımız silahlar veya anahtarlar aynı bölümde , oynadığınızda daha iyi anlayacaksınız.Ayrıca darbe yediğinizde enerjinin ne kadar kaldığını gösteren grafik gitmiş , onun yerine yüzünüz yara alıyor veya topallıyorsunuz.Bu olay hoşunuza gidebilir ama , topal haldeykende baya darbe yedim ölmedim , şunu demek istiyorum tam olarak ne zaman öleceğimizi bilmiyoruz. Gelelim dövüş sistemine ; 3 saatlik oynadığım kısımda sadece 1 çeşit ucube ile karşılaştım.Onunda benden çok daha çeşitli hareketler yaptığını görünce gecenin bir yarısı gülmeye başladım kendi kendime.Olayı açarsak ; benim bıçakla yaptığım kombo tek çeşitken düşmanımda 3 farklı zarar verme özelliği bulunuyor buda aklıma şunu getirdi ; karşıma gelen düşman benden nasıl güçlü olabilir bu mantıksız.Bıçakla bir iki vuruyorum ardından gard alıyor tam komedi.Evet benimde gard alma hareketim var , fakat düşmanımda bunu yapması hemde bir ucubenin bana saçma geldi.Silahımızla ateş edeceğimiz zaman ise kamera fps kamerasına geçiyor.Wİİ'ye çıkan RE'ler gibi küçük bir nokta çıkıyor ona göre ateş ediyoruz bu bana göre çok çok büyük bir eksi. O sisli kasabamıza kavuşuyoruz atmosferde güzel , onun dışında ise bir yavanlık var oyunda.Gittiğiniz heryer birbiriyle aynı nerdeyse , çevre efekti yok müzik çok çok az , şu ana kadar korktuğumu hatırlamıyorum en önemli noktada bu. Sanırım İGN'nin verdiği nota katılmak zorundayım.En azından oynadığım yere kadar bu böyleydi.Akira ve ekibinin gitmesi Homecoming'de etkisini göstermemişti , VATRA GAMES diye tanınmayan sıradan çek firmasına SH gibi efsaneyi teslim etmek çok büyük bir hata oldu.
Birader oyun çıkmadı sen nerden denedin oyun bence gayet güzel ve paranın hakkını vericek cinsten hiç kuşkusuz olmasın alın derim arkadaşlar ya sen gece oynamamışsın yada korku oyunundan anlamıyorsun oyunu alıcaklar için bu yorumunu beğenmedim.Ayrıca ben ps3'te bu oyunu alıcam takaslamayı hiç düşünmüyorum.Bu oyunu beğenmiyorsan sen korku oyunundan anlamıyorsun demektir.Oyunu beğenmesen 20 dakka sonrasını oynamazdın.Mekan açısından arkadaşlar hiç kuşkunuz olmasın farklı mekanlarda geçiyor oyun kimi zaman orman kimi içeri mekan kimi zaman farklı şu görüntüye bir bakın arkadaşlar [image]local://upfiles/1247823/9E9DAC7E7FFF4A369F77A3C772F24022.jpg[/image]

BSC Misafiri

14.3.2012 14:15:08

-1
Oyunu oynuyorum.İlk 20 dakikasını oynadığımda vay be özüne sadık kalan bir oyun olduğunu düşünmüştüm.Ama şu anda 3 saate yakın oldu , kimseyi üzmekte istemem fakat beğenmediğimi söyleyebilirim.SH1-2-3-Origins-Homecoming'i bitirmiş SH4'ü ise oynamış biri olarak , hayalkırıklığına uğradım.Öncelikle mekanlarda dolaşırken arka fonda eski SH oyunlarında olduğu gibi efekt veya müzik yok bu baya can sıkıcı.İtem menümüz gitmiş yerini dandik bir menü almış.Herb,kullandığımız silahlar veya anahtarlar aynı bölümde , oynadığınızda daha iyi anlayacaksınız.Ayrıca darbe yediğinizde enerjinin ne kadar kaldığını gösteren grafik gitmiş , onun yerine yüzünüz yara alıyor veya topallıyorsunuz.Bu olay hoşunuza gidebilir ama , topal haldeykende baya darbe yedim ölmedim , şunu demek istiyorum tam olarak ne zaman öleceğimizi bilmiyoruz. Gelelim dövüş sistemine ; 3 saatlik oynadığım kısımda sadece 1 çeşit ucube ile karşılaştım.Onunda benden çok daha çeşitli hareketler yaptığını görünce gecenin bir yarısı gülmeye başladım kendi kendime.Olayı açarsak ; benim bıçakla yaptığım kombo tek çeşitken düşmanımda 3 farklı zarar verme özelliği bulunuyor buda aklıma şunu getirdi ; karşıma gelen düşman benden nasıl güçlü olabilir bu mantıksız.Bıçakla bir iki vuruyorum ardından gard alıyor tam komedi.Evet benimde gard alma hareketim var , fakat düşmanımda bunu yapması hemde bir ucubenin bana saçma geldi.Silahımızla ateş edeceğimiz zaman ise kamera fps kamerasına geçiyor.Wİİ'ye çıkan RE'ler gibi küçük bir nokta çıkıyor ona göre ateş ediyoruz bu bana göre çok çok büyük bir eksi. O sisli kasabamıza kavuşuyoruz atmosferde güzel , onun dışında ise bir yavanlık var oyunda.Gittiğiniz heryer birbiriyle aynı nerdeyse , çevre efekti yok müzik çok çok az , şu ana kadar korktuğumu hatırlamıyorum en önemli noktada bu. Sanırım İGN'nin verdiği nota katılmak zorundayım.En azından oynadığım yere kadar bu böyleydi.Akira ve ekibinin gitmesi Homecoming'de etkisini göstermemişti , VATRA GAMES diye tanınmayan sıradan çek firmasına SH gibi efsaneyi teslim etmek çok büyük bir hata oldu.

*ScR*

14.3.2012 00:11:40

0
Kesin EDGE ile Eurogamer yine dikkat çekmek için IGN'ninkine yakın notlar verirler, biz de bir güzel cila geçeriz adamlara :D

kaizoku

13.3.2012 22:45:26

0
IGN'i hiç sevmem zaten. Saçmasapan not vermekte üstüne yoktur. Diğer sitelerin verdiği notlara bakarsanız hepsi birbirine yakın. Tek çıkıntı IGN'nin verdiği puan. Artık takdiri sizin.

ebedidevlet

13.3.2012 20:21:41

0
Notlar ve yorumlar genel olarak olumlu.

Project Scorpio

13.3.2012 20:18:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123 Oyunu oynayan arkadaşlardan yorumlarını almak istiyorum.Silent hill 1-2 atmosferini yaşatıyormu?Dövüş sistemi çok mu kötü?Bulmacalar nasıl ??
Xbox bolumune gir bak yorumlara oynayanlar begenmis.

arif-arsen

13.3.2012 20:02:58

0
Arkadaşım hiç düşünmeden al derim oyunu spotçularda beklemekteyim çıkınca alıcam oyun eski serisine dönmüş dövüş sistemini fazla abartmayın çünkü heryerde dövüşeceğimiz diye bir kaide yok etraftaki malzemelerle etkileşim altındayız hemen hemen herşeyi kullanabiliyoruz hikayesi sürükleyici sis + grafik= ışıkları kapat bir korku şöleni seni bekliyor

Tfn123

13.3.2012 19:15:49

0
Oyunu oynayan arkadaşlardan yorumlarını almak istiyorum.Silent hill 1-2 atmosferini yaşatıyormu?Dövüş sistemi çok mu kötü?Bulmacalar nasıl ??

söny

13.3.2012 18:50:24

0
bu oyuna bu puanlama cok sacma olmus oyun 10/10luk bır oyun değil fakat 10/8 cok rahat alır efsane bır serıye bu puanlama
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız