Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rusted Moss Konsollar için 20 Haziran'da Çıkıyor

 
 
Yayıncı PLAYISM ve geliştiriciler faxdoc, happysquared ve sunnydaze, fizik tabanlı Metroidvania oyunu Rusted Moss'un 20 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
PLAYISM, Japonya'da PlayStation 5 ve Switch için fiziksel bir sürüm yayınlayacak. Ön siparişler şu anda Amazon ve Biccamera gibi sayfalarda mevcut. Ek olarak Rusted Moss, ilk olarak 12 Nisan'da Steam aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. Daha önce duyurulduğu gibi, konsol versiyonları büyük bir güncellemeyle birlikte piyasaya sürülecek.
 
Rusted Moss, kıskaçlarınızı ve silahlarınızı tam 360 derecelik nişan alma sistemiyle kullanır. Bu kontrollerin yarattığı özgürlük, kullanıcıların karakterleri üzerinde tam kontrole sahip olduklarını hissetmeleri için sorunsuz bir deneyim yaratır. Esnek geçiş zorluklarına yaratıcı çözümler bulun ve hassas nişan alma ile cadıları ve makineleri havaya uçurun.
 
Melankoliye boğulmuş ıssız manzaralara yolculuk; insanlığın kalıntılarına ve onların paslanan demir icatlarına tanık olun… İnsanlık çöküşün eşiğinde ve çok geçmeden periler tarafından istila edilecek. Hayatta kalmak için çaresizce çabalayan insanlar, kendi cadılarını çalıntı fae büyüsüyle güçlendirdiler.
 
Duyuru Videosu 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu PLAYISM Metroidvania Rusted Moss
Planetiles ile Kendi Dünyanızı Oluşturabilirsiniz SAND LAND İçin Oyun Demosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız