Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SAND LAND İçin Oyun Demosu Yayınlandı

 
 
Bandai Namco'nun yayıncılığını üstlendiği ve ILCA ekibinin geliştirdiği SAND LAND için yeni bir demo yayınlandı. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu demo sayesinde oyunun bir kısmını oynayabilir ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu ilk elden görebilirsiniz.
 
SAND LAND demosundaki veriler aktarılmayacak
 
 
 
Bu demo PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için mevcut durumda. Ancak ülkemizde oyunun Steam sayfası ne yazık ki erişilebilir durumda değil. Dolayısıyla sadece konsol tarafından bu demoya ulaşabilirsiniz. Demodaki kayıtlı verileriniz tam oyuna ne yazık ki aktarılmayacak. Dolayısıyla bunu göz önünde bulundurarak oynayışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Diğer taraftan demoyu oynayarak bonus öğelerin kilidini açabilirsiniz.
 
Demo içerisinde oynanabilir çeşitli kısımlara erişebileceğiz. Bu kısımlara bakacak olursak, oyunun haritasının sınırlı bir bölümünü keşfedebileceğiz, oynanabilir 3 farklı karaktere bir göz atabileceğiz ve onların aksiyonuna bir dalış yapabileceğiz. Ayrıca savaşlarda kullanabileceğimiz tanklarla, zırhlarla ve motosikletlerle beraber ilerleyebileceğiz.
 
SAND LAND, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için 25 Nisan'da Japonya'da ve 26 Nisan'da tüm dünyada piyasaya sürülecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu SAND LAND
Rusted Moss Konsollar için 20 Haziran'da Çıkıyor Steel Seed İçin Yayıncı Stüdyo Bulundu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız