Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rune Factory 3 Special için Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Marvelous tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Rune Factory 3 Special için genel bakış fragmanı yayınlandı. Rune Factory 3 Special, Switch konsollarına gelecek ve 2 Mart 2023'te Japonya'da, 2023 yılı içerisinde ise batıda çıkış yapacak. Bu yeni oyun insanlar ile canavarların bir arada yaşamasını konu alacak.
 
Rune Factory 3 Special geliştirilmiş bir sürüm olacak
 
 
 
Rune Factory 3 Special klasik rol yapma simülasyon oyununun yeniden düzenlenmiş ve genişletilmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Rune Factory 3 Special, birçok yeni özellikle beraber yeni nesil için geliştirilmiş görselleri de bizlere sunmayı hedefliyor. 
 
İki dünyaya genişleyen bir macerayı bizlere sunacak olan Rune Factory 3 Special oyununda biz oyuncular canavara dönüşme yeteneği olan Micah'ın rolünü üstleneceğiz. Hem aksiyon hem de rol yapma öğelerinin yer aldığı bu yapımda karşımıza çıkan canavarları alt etmeye çalışacak, kılıç, mızrak gibi birçok savaş aletini de kullanabileceğiz. 
 
Rune Factory 3 Special Switch için 2 Mart 2023'te Japonya'ya ve 2023'te batıya geliyor.. 
 
Genel bakış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Rune Factory 4 Special
Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Spider-Man: Miles Morales Giriş Yapıyor Söylenti: Prince of Persia'nın (2008) Remake Sürümü Geliştirilme Aşamasında

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rune Factory 4 Special
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız