Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Spider-Man: Miles Morales Giriş Yapıyor

 
Insomniac Games ile Nixxes Software geliştirilen ve PlayStation PC tarafından 18 Kasım  tarihinde yayınlanan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, 20 Kaım 2022'de sona eren 46. Hafta Steam Haftalık En Çok Satanlar listesine giriş yapıyor.
 
Bu hafta ilk 10'da üç yeni oyun var yer alıyor
 
 
 
Haftalık çok satanlar listesinde bu hafta üç yeni oyun bulunuyor. Bu oyunlar arasında Nobody - The Turnaround, American Truck Simulator - Texas genişletmesi ve Marvel’s Spider-Man: Miles Morales yer alıyor.
 
Diğer yandan Call of Duty: Modern Warfare II'nin üç sürümü de bu hafta ilk 10'da. Steam haftalık en çok satanlar listesi gelire göre sıralanıyor. Bu listede ön sipariş sürümleri ve donanımlar yer alabiliyor. Bir oyun birden fazla listede yer alıyorsa, bunun nedeni birden çok sürümünün olmasından kaynaklanıyor.  
 
Steam'de haftanın en çok satanları: 
 
1- Steam Deck
2- Call of Duty: Modern Warfare II
3- Warhammer 40,000: Darktide - Ön sipariş
4- Call of Duty: Modern Warfare II - Vault Edition sürümüne yükseltme
5- Call of Duty: Modern Warfare II - Vault Edition
6- Sekiro: Shadows Die Twice - GOTY Edition
7- Marvel’s Spider-Man: Miles Morales - Yeni
8- Nobody - The Turnaround - Yeni
9- Warhammer 40,000: Darktide - Imperial Edition - Ön sipariş
10- American Truck Simulator - Texas - Yeni
 
Geçtiğimiz hafta:  
 
1- Call of Duty: Modern Warfare II
2- Steam Deck
3- Sonic Frontiers - Yeni
4- Football Manager 2023 - Yeni
5- Call of Duty: Modern Warfare II
6- Warhammer 40,000: Darktide - Ön sipariş
7- Soulstone Survivors - Yeni
8- God of War
9- Deep Rock Galactic
10- Sonic Frontiers - Yeni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Birinci Şahıs Bulmaca Oyunu Superliminal Yeni Nesil Konsollara Çıkış Yaptı Rune Factory 3 Special için Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

25.11.2022 03:20:54

0
İlk oyunu, 76/78 ng+ ve ultimate zorluk başarımı haricinde 87.4 saat oynamış birisi olarak okkalı söz hakkına sahibim bence. Oyunda inanılmaz eğlendim. Ortada fol, yumurta yokken bir gün PC'ye gelir umuduyla hiç oynamamıştım. Sürpriz bir şekilde duyurulup geldi zaten. İlk önce gömerek gireyim: Diğerleri benimle aynı şeyi yaşadı mı yaşamadı mı bilmiyorum. Mesela kardeşim kürekli oynadı, adam bir bug görmeden oyunu bitirdi. Ben satın alıp oynadım city wide activities'i geç, side quest'leri geç, ana görevde biriyle savaşırken bile o npc'nin yerin dibine girip bug'da kaldığı oldu. Bu NPC'lerin çıkamayacağı yerlerde kalması (ne hikmetse özellikle son round'un son dövülen adamı olurdu ya da kalırdı) öyle 5 görevde bir değil ya her görevde ya da 2 görevde bir oluyordu. Ben bu duruma fena sövdüm. Cidden hiç hoş değildi, hatta sırf bu yüzden Miles Morales'i satın almayacağım. O derece harap etti beni oynarken, çünkü %100 bitirdim oyunu. Bunun haricinde oyunun UI'da buglıydı. Haritada çoğu simge sürekli kayboluyordu bende. Bitirilmemiş aktiviteler bitirilmiş, bitirilmeyenler de bitirilmiş gibi gözüküyordu. Kapatıp açınca düzeliyordu. Ayrıca ses sorunu da vardı. Sesler böyle robotik sese dönüşüyordu ilginç bir şekilde. Sesle ilgili bunun haricinde ağ atarken sürekli aynı müzik çalıyordu. Başta güzel ama bir süre sonra artık kulağına yapışıyor insanın. Hani loop'a alınacak 4-5 parça daha konulabilirmiş. Ve optimizasyon da öyle başta övüldüğü gibi değildi. Zaten ilk görünüşe herkesin dibi düştü ben de dahil. Sonra yavaş yavaş iç yüzü çıktı. Oyun CPU'yu GPU'dan daha çok kullanıyor. Resmen ekran kartını sürükleye sürükleye çalışıyor. Yoksa bu oyun RTX açık 60 değil 80-90 FPS'i bile görmeden oynanırdı 3070 ile. İşten bile değil. O yüzden RTX'i hiç açmadan oynadım. İyi olanlar: Oynanış aşırı keyifliydi. Ağ atmasından adam dövmesine kadar çok keyifliydi. Çeşitli suit'ler ve onlara özel yetenekler de tuzu biberi olmuş. Hikayeyi de beğendim ben. Hani Spider-Man zaten biliyoruz, çığır açmasına gerek yok hikayede. İlk oyun olduğundan Batman AK ayarında bir hikaye beklemedim tabii. Erişilebilirlik ayarları çok iyiydi. Mesela mini oyunların çoğunu ben sevmem, sıradışı olmadıkça. Ben puzzle'ların hiçbirini yapmadım ve otomatik geçme ayarını kullandım. Her oyunda bu olmalı bence. Akşam eve yorgun geldiğimde o oyundaki çubukları birleştirip beynimi biraz daha yemek istemiyorum. Yormayın beni yani. Eğleneceğiz 2-3 saat şurada. Özetle güzeldi ama oyun fena bug doluydu başta anlattığım gibi. Bu yüzden Miles Morales'i üç hayırla uğurlayıp kürekle devam edeceğim. Darısı Spider-Man 2'ye olmaz inşallah alıp oynarız hakediyorsa.

Cpt. Miller

24.11.2022 19:12:50

0
Steam'e remake olarak geç gelse de, MW II'den bile fazla hak ediyor, çünkü listedekilerin hepsinden daha güzel oyun.

mehmetalpertr

22.11.2022 01:17:18

0
Steam Deck koptu gidiyor. Adamların 600-700 birime aldığı el atarisine biz de 20 bin birime kadar para istiyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız