Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ruined King: A League of Legends Story Ertelendi, Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
Yayıncı Riot Forge ve geliştirici Airship Syndicate, hikaye odaklı sıra tabanlı rol yapma oyunu Ruined King: A League of Legends Story'nin çıkış tarihini erteledi.

2021'in başlarında çıkması planlanıyordu. 2021'in geneline ertelediler. Yani önümüzdeki yılın ikinci, üçüncü veya dördüncü çeyreğinde çıkacak.
 
Riot Forge ertelemeyle ilgili olarak "Bu yıl hepimize kontrolümüz dışında gerçekleşen bazı zorluklar getirdi. Kısa bir süre önce zaman çizelgelerimizi değerlendirdik ve Ruined King için bazı ayarlamalar yapmamız gerekecek." diye belirtti. 
 
PlayStation 5 ve Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam & Epic Games Store) için geliştiriliyor. Türkçe dublaj ve altyazı desteğine sahip olacak.
 
Yeni oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Riot Forge Ruined King: A League of Legends Story Riot Forge Airship Syndicate hikâye ağırlıklı sıra tabanlı rol yapma oyunu
Bad Robot'un Oyun Geliştirme Stüdyosuna Left 4 Dead Yaratıcısı Mike Booth Liderlik Edecek Zula Süper Lig 6. Sezon İnfografiği Yayınlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ruined King: A League of Legends Story
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız