Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bad Robot'un Oyun Geliştirme Stüdyosuna Left 4 Dead Yaratıcısı Mike Booth Liderlik Edecek

 
J.J. Abrams'ın Bad Robot Productions film ve televizyon şirketinin bir yan kuruluşu Bad Robot Games, Bad Robot Games Studios adı altında bir oyun geliştirme stüdyosu kurdu.

Stüdyoya Turtle Rock Studios kurucusu ve Left 4 Dead yaratıcısı Mike Booth liderlik edecek.

Böylelikle Bad Robot Games artık iki bölümden oluşuyor. Biri, dışarıdan ortaklarla yapılan anlaşmalarda eş geliştirici olarak çalışacak. Diğeri de kendi oyunlarını yapacak.

Bad Robot Games Studios konsollar ve PC için orijinal AAA oyun üzerinde çalışmaya başlamış. Hem oyunculara hem de streaming izleyicilerine sinematik co-op deneyimi sunacaklarının belirtiyorlar.
 
Bad Robot Games ayrıca Bad Robot'un markalarını baz alan oyunlar yapmak için film ve televizyon bölümü Bad Robot Productions ile birlikte çalışacak.
 
Bad Robot Games CEO'su Anna Sweet "Büyük sürükleyici dünyalar oluşturmak istiyoruz. Ayrıca oynaması kadar izlemesi de eğlenceli olan oyunlar oluşturmak istiyoruz. Bad Robot, insanların izlemeyi sevdiği şeyleri yapma konusunda köklü bir tarihe sahip. Bu uzmanlığımızı oyun geliştirmeye de getirmek istiyoruz." dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Verge
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası'nın Resmi Sayısal Verileri Yayınlandı! Ruined King: A League of Legends Story Ertelendi, Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız