Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rogue-lite 2D Platform Oyunu Skul: The Hero Slayer 19 Şubat'ta Steam'de Erken Erişime Açılıyor

 
Yayıncı Neowiz ve geliştirici SouthPAW Games, rogue-lite 2D platform oyunu Skul: The Hero Slayer'ın 19 Şubat'ta Steam üzerinden erken erişime açılacağını duyurdu.
 
Erken erişim sürümünde İngilizce, Japonca, Korece, Basitleştirilmiş Çince ve Almanca dil seçeneklerini destekleyecek ve tam sürümde oyuna ek diller eklenecek. Tam sürümün PC ile birlikte PlayStation 4, Xbox One ve Switch için de çıkması planlanıyor.
 
Oyun çok uzun bir süre erken erişimde kalmayacak. Bu yılın ikinci çeyreğinde tam sürüme geçmesi planlanıyor. Erken erişim sürümü hızlı tempolu savaş sisteminde 20'den fazla oynanabilir karakter, benzersiz seviyelere sahip üç ana bölüm, her bir bölüm için boss, çok sayıda canavar ve düşman, kullanılabilir 50'den fazla item, 15 büyü, ilginç NPC'ler sunacak. 
 
SouthPAW Games CEO Sang Woo Park oyunla ilgili olarak "Erken erişim süreci boyunca oyuncu topluluğumuzla aktif olarak birlikte çalışarak yeni seviyeler, boss'lar, oynanabilir karakterler ve daha fazlasını oyuna ekleyeceğiz." dedi. 
 
Steam sayfasına store.steampowered.com/app/1147560/Skul_The_Hero_Slayer adresinden ulaşabilirsiniz.

Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Skul: The Hero Slayer Neowiz SouthPAW Games rogue-lite 2D platform
Piksel Grafikli Roguelike Aksiyon RPG UnDungeon Oynanış Fragmanı Roguelike Aksiyon Oyunu Curse of the Dead Gods 3 Mart'ta Steam'de Erken Erişime Açılıyor

sabotage1907

7.2.2020 11:52:34

0
Buna da bayıldımmmm
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skul: The Hero Slayer
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız