Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roguelike Aksiyon Oyunu Blade Assault'un Konsol Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Başlangıçta 30 Eylül 2022'de piyasaya sürülmesi planlanan yandan kaydırmalı (side scrolling) aksiyon roguelike platform oyunu Blade Assault'un konsol sürümleri 31 Mart'ta geliyor. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch konsollarına çıkış yapacak.
 
Oyunun PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch sürümleri hem fiziksel olarak hem de dijital olarak satışa sunulacak. Oyun için ön sipariş veren kullanıcılar, stoklarla sınırlı bir kartpostal ve çıkartma sayfası içeren Launch Edition'a sahip olacak. 
 
Aksiyon platform oyunu ilk olarak PC'ye geldi
 
 
 
Blade Assault, 7 Haziran 2021'de başlayan Erken Erişim sürecinin ardından ilk olarak 17 Ocak 2022'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Şimdi ise bu yapım hem yeni nesil konsollara hem de diğer konsollara çıkışını yapmaya hazırlanıyor.
 
Blade Assault, bilim kurgu dünyasında geçen piksel grafiklere sahip bir 2D aksiyon rogue-like platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Undercity'nin direniş gücünün bir parçası olarak Esperanza'nın yozlaşmış ordusuna karşı savaşacağımız bu oyunda çeşitli aksiyon ve dövüş unsurları yer alacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Şehir Kurma Oyunu Fabledom, PC için Duyuruldu Boks Oyunu Undisputed, 31 Ocak'ta Erken Erişim Olarak Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blade Assault
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız