Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blade Assault, 30 Eylül'de Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncı PM Studios ve geliştirici Team Suneat, aksiyon roguelite platform oyunu Blade Assault'un 30 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu. Blade Assault, 7 Haziran 2021'de başlayan Erken Erişim döneminin ardından ilk olarak Steam üzerinden PC için 17 Ocak'ta piyasaya sürüldü.

Blade Assault, bilim kurgu dünyasında geçen piksel grafiklere sahip bir 2D aksiyon rogue-lite platform oyunu. Undercity'nin direniş gücünün bir parçası olarak Esperanza'nın yozlaşmış ordusuna karşı savaşacaksınız. Güçlenerek ve güvenilir yoldaşlarınızla birlikte savaşarak yozlaşmışları adalete teslim edin.
 
Oyun bir dizi büyüleyici karaktere sahip. Oynanabilir karakterler, düşmanlarına karşı savaşmak için çeşitli dönüştürülebilir silahları kullanabiliyor. Silahlar, oyun sırasında özelleştirilebiliyor. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Kao the Kangaroo Geliştiricis Tate Multimedia Yayıncılık Alanını Genişletiyor Sıra Tabanlı Aksiyon Oyunu Coromon, 21 Temmuz'da Switch Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blade Assault
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız