Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Returnal'ın PC Sürümü için İlk Güncelleme Yayınlandı

 
 
Climax Studios ve Housemarque tarafından oyunculara sunulan Returnal'ın PC sürümü için ilk oyun güncellemesini yayınladı. Yaklaşık 1,3 GB boyutunda olan bu yeni yama, oyun içerisinde yer alan birçok sorunu ortadan kaldırıyor. Geliştirici ekip ayrıca şu anda bir performans güncellemesi üzerinde çalıştıklarını onayladı.
 
Yeni güncelleme birçok sorunu ortadan kaldırıyor
 
 
 
Güncellemenin detaylarına bakacak olursak bu yeni yama Biome girişi sırasında müziğin durmasıyla ilgili bir sorunu düzeltiyor. Bunun yanı sıra yeni güncelleme ultra geniş monitörlerde bulunan Tam Ekran sorununu ortadan kaldırıyor. Ek olarak bu yama oyunu ilk defa açarken çözünürlüğün yanlış algılanma sorununu düzeltiyor. Ayrıca PSN Oturum açma zaman aşımı sorunları ve Benchmark sonuçlarının yanlış gösterilmesi sorunu ortadan kaldırıldı.
 
İlk olarak Playstation 5 konsolu için çıkış yapan üçüncü şahıs nişancı oyunu Returnal, geçtiğimiz günlerde PC platformuna geldi. Oyun şu anda 599,00 TL'den satışta. Oyun Türkçe hariç 23 farklı dil desteğine sahip.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Housemarque PlayStation 5 PS5 Sony Interactive Entertainment Housemarque
Crytek Tarafından Geliştirilen Hunt Showdown Artık 5 Yaşında Steam'de Batman Arkham Serisinde İndirim: Yüzde 85'e Varan Fırsatlar!

BSC Misafiri

20.2.2023 10:39:36

0
Roguelike oyunları sevmediğim için bunu da Grafik ve Dualsense deneyimleme teknolojisi olarak görüyorum. Oyunun sorunu zor olması değil, Roguelike oyunlarda sürekli aynı yerlerde, aynı şeyleri, sayısız kez tekrarlayıp, gözle görülür derecede bir ilerleme kaydedemediğimiz zaman, benim için zaman kaybı statüsüne girmeye başlıyor. Onlarca harika oyun varken, bir oyuna boşuna zaman harcamak istemiyorum. Çünkü oynanışı da bana göre keyifli gelmedi. Roguelike oyunları sevmeyen birisi olarak Sifu'nun kolay modu çıkmadan haliyle defalarca kez oynayıp her seferinde daha da ileri gitmeyi başardım. Sanırım beni iten şey Roguelike türü değil, beni defalarca kez oynamaya itecek core oynanış mekaniklerinin yeterince keyifli ve çeşitli olmaması. Aynı şekilde Roguelike oyunları sevmediğimin üstüne basa basa söylerken Hades'i oynamaktan da keyif aldım (bitiremesemde). Ama bu oyun Playstation Exclusive olarak oynadığım en keyifsiz oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Returnal
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız