Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Returnal Yönetmeni Harry Krueger Housemarque'tan Ayrılıyor

 
 
Returnal ve Nex Machina'nın yönetmeni Harry Krueger 14 yıllık bir çalışmanın ardından Housemarque'tan ayrılacağını açıkladı. Krueger yaptığı açıklamada çeşitli detaylardan bahsetti.
 
Çeşitli açıklamalarda bulunuldu 
 
 
 
Krueger: "Housemarque'ta geçirdiğim 14 yıl boyunca, birbiri ardına rüya projeler üzerinde çalıştığım için inanılmaz derecede şanslıydım ve bu süreçte gerçekten yetenekli ve harika insanlarla beraber çalışma ayrıcalığına sahip oldum. Bu yolculukta Housemarque'a eşlik etmek, arcade oyunlardan esinlenen küçük oyunlarımızdan Returnal ile ulaştığımız muhteşem zirvelere kadar büyümemize tanıklık etmek bir onurdu. Birlikte oyuncular için güzel projeler sunduk ve bir stüdyo olarak başardığımız tüm harika şeyler için sonsuza dek gurur duyacağım" ifadelerini kullandı.
 
Housemarque ekibi şu anda gelecek vadeden yeni ve büyük proje için hazırlandığını aktarıyor. Büyüyen bir ekip olduklarını aktaran stüdyo, ekibin Finlandiya'daki merkezinden oyunculara en iyi deneyimi sunmak istiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Housemarque PlayStation 5 PS5 Sony Interactive Entertainment Housemarque
Of Blades & Tails İnceleme Steam Dolar Kuruna Geçişini Tamamladı: Birçok Oyunun Fiyatı Fırladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arda29

25.11.2023 13:51:04

0
Bu oyuna 86 ortalama fazla. Sony oyunlarına bazen kıyak geçiyor bence siteler. Yani iğrenç filan değil ama overrated bir oyun, etmez 86 puan. Bir kaç saat oynayıp sonra sıkılmıştım diye hatırlıyorum.

BSC Misafiri

23.11.2023 20:11:53

0
Oyunu oynadım 30 dakika dayanabildim.. Süper mario oynasam daha keyif alırdım...

BSC Misafiri

23.11.2023 10:29:24

0
Oyun güzel mükemmel olabilirken boncuk atan uzaylı oyunu olmuş. Başarının ardından gelen sonuç böyle olmaz emin olun. Biraz vurş hissi koysaymış Harry Krueger yılın oyunu ödülünüde kaldırırdı.

BSC Misafiri

21.11.2023 20:12:10

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İğrenç bir oyundu.Allah bir daha bu firmaya yeni bir returnal yapma fırsatı vermesin
Bu habere bile yorum yapma gerekliliği duydun değil mi çocuk? Senin değersiz yorumunun aksine oyun "86" ortalamaya layık görülmüş. Üstelik haberin oyun ile hiç bir alakası yok ama elbette bizim ufaklıklar rahat duramıyor, illa bir şekilde ağlaması/saldırması gerekiyor bir yerlerden. Şu zavallılıktan artık kurtulun, ufkunuzu açın, zamanınızı daha değerli şeyler harcamaya çalışın ve biraz olsun kendinizi/zekanızı geliştirmeye çalışın.

BSC Misafiri

21.11.2023 19:29:41

0
İğrenç bir oyundu.Allah bir daha bu firmaya yeni bir returnal yapma fırsatı vermesin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Returnal
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız