Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Returnal - State of Play Oynanış Videosu

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Housemarque, State of Play sunumu sırasında üçüncü şahıs roguelike aksiyon oyunu Returnal'dan üç dakikalık yeni oynanış görüntüsü paylaştı.
 
Returnal 30 Nisan'da PlayStation 5 için çıkış yapacak. PlayStation Store'da standart sürüm 619,00 TL ve deluxe sürüm 699,00 TL. Deluxe sürümde ayrıca Electropylon Driver silahı, Hollowseeker silahı, 1 Reflex Stimulant sarf eşyası, 1 Pulsating Mass eseri, 1 Adrenaline Booster ve dijital oyun müzikleri yer alıyor.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi için playstation.com/tr-tr/games/returnal/

Bu haberin bağlantısı
URL
Housemarque PlayStation 5 PS5 Sony Interactive Entertainment Housemarque
Crash Bandicoot 4: It's About Time ‘PS5 Özellikleri’ Fragmanı Solar Ash - State of Play Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

deniz1204

26.2.2021 15:46:23

+1
yerdeki türk halısına rağmen oyun türkçe çıkmazsa telif davası açacağım sony bey

Wrestle Mania

26.2.2021 10:32:16

0
Fiyata bak

Hudson51

26.2.2021 09:42:50

0
Oyun güzel gözüküyor. Büyük ihtimal PC'ye de gelir sonradan ama o fiyat ne abicim? TR de istendiği kadar satamayacağı kesin...

Metal-Gear

26.2.2021 04:14:19

+6
Tam PC'ye getirmelik cinsten bir oyun. Hızlı oynanış, bolca görsel efekt, ortalama oynanış mekanikleri, heyecan uyandırmasa da eğlenceli görünüyor 1 kez olsun bitirmeye değecektir. Hikaye de eğer ilerledikçe merak uyandırıcı şekilde çözülüyorsa keyifli olur. Ama keşke karakter merdivenden çıkarkan düz yolda koşuyor gibi gözükmeseydi. Yıllar öncesinin CoD oyunlarında bile karakterler merdivenden basamak basamak çıkıyor. Exc. oyun yapıyorsun ince ince işlemen lazım her şeyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Returnal
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız