Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Retro FPS Oyunu Amid Evil'e Yeni Bir Seviye Eklendi

 
Yayıncı New Blood Interactive ve geliştirici Indefatigable, retro FPS oyunu Amid Evil için Lost Falls adında yeni bir seviye yayınladı.

Lost Falls, ray tracing'in oyuna etkisini göstermek için tasarlanmış bolca şu içeren bir seviye. Oyunun menüsündeki görev kısmından ulaşılabilir. Ray tracing olmadan da oynanabiliyor.
 
Bununla birlikte oyun motoru Unreal Engine 4.24.3 sürümüne yükseltildi, oyuna yeni hileler eklendi, RTX beta geliştirilmeleri yapıldı ve son olarak yüksek kare hızında artık silahlar yavaş olmayacak. 
 
Indefatigable ayrıca ileride oyuna DLSS 2.0 desteğinin ekleneceğini ve KARANLIK bir şeyin yolda olduğunu belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Amid Evil New Blood Interactive Indefatigable retro FPS Amid Evil
Peter Jackson'ın İlk Planı, Serinin Son Filminde Frodo'yu Katil Yapmakmış Steam Eş Zamanlı Kullanıcı Sayısı 24.5 Milyonu Gördü

YildirimBuyucusu

6.4.2020 15:38:54

0
Harika haber, oynamayan varsa mutlaka bir baksın. Retro FPS'in hakkını fazlasıyla veriyor. O eskiden oynadığınız oyunlardan aldığınız zevkin fazlasını veriyor. Bir ara deneyimlemiştim. Yeni bir içerik gelmesi güzel haber.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amid Evil
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız