Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Eş Zamanlı Kullanıcı Sayısı 24.5 Milyonu Gördü

  
Steam eş zamanlı kullanıcı sayısında yeni bir rekora daha imza attı. Dün akşam saatlerinde dünya genelinde 24,534,770 kişi aynı anda Steam üzerindeydi.
 
En çok oynanan oyunlarda ilk üç genelde aynı. Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 ve PlayerUnknown's Battlegrounds. Dördüncü sırada ise Mount & Blade II: Bannerlord bulunuyor. Türk yapımı orta çağ savaş simülasyon ve rol yapma oyunu bugün 234,877 eş zamanlı oyuncu sayısını gördü.

Corona virüsü sebebiyle Steam kullanıcı sayısı da epey bir arttı ve bunun üzerine Valve bant genişliği kullanımını azaltmak adına Steam'in otomatik güncelleştirme sisteminde değişikliğe gitti. Detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Retro FPS Oyunu Amid Evil'e Yeni Bir Seviye Eklendi Mafia II Definitive Edition ve Mafia III Definitive Edition PS4, Xbox One, PC için Derecelendirildi

Johnny Silverhand

6.4.2020 18:07:45

0
Çoğu sektör düşüşe geçerken oyun ve yayıncılık sektörü hızlı bir artış kaydetti. İnsanlar bu zamanda oyuna daha çok saracaklar. Düşük ihtimal de olsa hiç oyun oynamayan adama/kadına bile oyun oynattırabilirler. Zaman; dizi/film izleyerek, kitap okuyarak, sohbet ederek geçer, oyun bu üçünü bir arada yaparak geçiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız