Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil: Revelations 1 ve 2 Switch için 28 Kasım'da Çıkacak

 
   Resident Evil: Revelations ve Resident Evil: Revelations 2, 28 Kasım'da Kuzey Amerika ile Avrupa'da 30 Kasım'da Japonya'da Switch için çıkış yapacak, Capcom twitter'dan duyurdu.
 
   Kutulu sürüm Resident Evil Revelations Collection adı altında çıkacak ve içerisinde Resident Evil Revelations (kartuş), Resident Evil Revelations 2 (indirilebilir dijital kod) ve iki oyun için daha önce çıkmış tüm indirilebilir içerikler bulunacak. 
 
   Resident Evil: Revelations ilk olarak 3DS için çıkmıştı, ardından PlayStation 3, Xbox 360, Wii U ve PC'ye geldi. Geçtiğimiz hafta içerisinde de PlayStation 4 ve Xbox One için çıktı. Resident Evil: Revelations 2 eş zamanlı olarak PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıktı, ardından PS Vita'ye geldi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Killer Instinct'in Steam Versiyonu Windows 10 ve Xbox One ile Cross-Play Desteği Sunacak Black Desert Online Türkiye'ye Geliyor

BSC Misafiri

7.9.2017 14:58:30

0
İkincisinde iş yok ama birincisi iyi olmuş, port olmuşsa da sonunda Switch için alabileceğimiz arşivlik bir oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız