Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 7: biohazard Bulut Versiyonu Switch için Duyuruldu

 
   Capcom, Resident Evil 7: biohazard bulut versiyonunu Switch için duyurdu. 24 Mayıs'ta Japonya'da çıkacak.
 
   PlayStation 4, Xbox One ve PC versiyonlarının aksine, Resident Evil 7: biohazard bulut versiyonu Ubitus'un bulut sistemi üzerinden çalışacak ve oynamak için stabil bir internet bağlantısı gerekecek. Fiyatı Japonya'da 2,000 yen olacak ve 180 gün boyunca oynama erişimi sunacak. Kullanıcılar satın almadan önce ilk 15 dakikayı ücretsiz olarak deneyebilecek. Bulut versiyonunda ayrıca tüm indirilebilir içeriklere de yer alacak.

   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
NBA Playgrounds 2 Ertelendi Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer Oynanış Videoları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MiyopBey

21.5.2018 22:46:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: ***Leopard*** Araştırma yapmaya gerek yok. Fortnite ve PUBG örnekleri var ortada. Normalde bunların zerre iş yapmaması lazım mobilde ama durum malum. Life is Strange mobile gelecek mesela , bu oyun için illa pc başında oturmaya gerek yok. Tam casual gamera hitap eden türden. Şimdi bunlar free to play diyebilirsin. O yüzden tutuldu dersin ki haklısın da ama olaya bir de Valve açısından bakarsan daha iyi anlarsın. Steam markette azımsanmayacak derecede indie oyun var ve bunlar mobilde çalışması daha olası oyunlar. Örneğin ; Hollow Knight ve Darkest Dungeon gibi. Şimdi bu oyunları artık mobilde Play Store vs üzerinden satın almaya alışsa insanlar bunun için niye pc ye ihtiyacım var ki demesi çok normal ve bunun sonucu olarak sadece AAA oyun satın almak için Steam'i kullanmaları çok muhtemel. Peki bu ne demek? Indie geliştiricilerin bir kısmının mobile kayması ve Valve'ın yüzde 30'luk paydan olması demek. Herkesin telefonu var ama pc si yok. İşte hem telefonu hem de pc'si olan kitlenin alternatif marketlere yönelmesini engellemek burada Valve'ın amacı. Yoksa babasının hayrına yaptığını zannetmiyorum. Zaten ileride ( ama baya ileride ) Valve'ın da bulut tabanlı OS agnostic bir market olması muhtemel. Ama buna çok zaman var. Sen kullanmamış olabilirsin ama kullanan , deneyimleyen ve memnun kalan baya büyük bir kitle var.
"illa pc başında oturmaya gerek yok" demişsin ben buraya çok takıldım. Günümüzde büyük bir çoğunluk oyunlara teknisyen kafasıyla bakıyor. Oyunların birer sanat eserleri olduklarını unutmayın. Life is Strange gibi film tadında, sinematik bir oyun için "illa pc başında oturmaya gerek yok" demek, film izlemek için illa sinemaya gitmeye gerek yok demek gibi bir şey. Hatta böyle sinematik bir oyunu 1 saat boyunca, telefon başında, boyun fıtığı riskini artıra artıra oynamak, telefonda film izlemeye göre çok daha anlamsız. Oyun oynamak için seçilecek en kötü, en rahatsız yollardan biridir telefon. Bulut sistemi için ise, PC'de modlamayı imkansız hale getirecek bir sistemin yaygınlaşması pek mümkün değil. İnsanlar, yavaş kalıyor diye, 60 FPS'in üstünü görmek için 144hz monitörler alırlarken, input laglerden şikayet ediyorlarken, sever üzerinden oyun oynamayı kabul etmezler. Zira, Türkiye'nin internet alt yapısından bağımsız olarak ev içinde ethernet kablolarıyla kurduğum stream sisteminde bile lag oluyor. Yine evde PS Vita ile PS4'ü oynamak lag yüzünden daha zor oluyor. Bulut sistemi sadece daha önce oyun oynamamış insanlar için ideal bir sistem. Fortnite ve PUBG'in mobildeki başarılarının sebebi, PC'de ve konsolda kazandıkları şöhretleri. İlk önce mobil olarak çıksalardı şuan zerre iş yapmıyor olacaklardı.

BSC Misafiri

21.5.2018 18:41:09

0
Rezil capcom! Switch’e hakkini ver kardesim oyunu dijital olarak satisa sun, bulut uzerinden degil

***Leopard***

21.5.2018 13:51:29

0
Ohooo , third party resellerlar ile kıyas yapacaksan hiç tartışmayalım zaten. Switch'te böyle bir seçeneğin yok ki , Switch Store'dan alacaksın mecbur. Kaldı ki 18 dolar ediyor bu oyun. Mobil olarak oynanmasını ucuzluk sebebi olarak görmek ise , ne desem bilemiyorum. Senin oynadığın oyun yine RE7 olacak değil mi , yani? İster mobil bir cihazda oyna ister çakılı cihazda.

dark dragon

21.5.2018 13:46:35

0
İlk çıktığında 60 dolardı şu an amazon’da 24 dolar. Bu iş para tuzağındayken başka bir şey değil. Yapacaklarsa adam gibi port yapsınlar. Hem de mobil olarak oynananıyacak.

***Leopard***

21.5.2018 13:33:32

0
Araştırma yapmaya gerek yok. Fortnite ve PUBG örnekleri var ortada. Normalde bunların zerre iş yapmaması lazım mobilde ama durum malum. Life is Strange mobile gelecek mesela , bu oyun için illa pc başında oturmaya gerek yok. Tam casual gamera hitap eden türden. Şimdi bunlar free to play diyebilirsin. O yüzden tutuldu dersin ki haklısın da ama olaya bir de Valve açısından bakarsan daha iyi anlarsın. Steam markette azımsanmayacak derecede indie oyun var ve bunlar mobilde çalışması daha olası oyunlar. Örneğin ; Hollow Knight ve Darkest Dungeon gibi. Şimdi bu oyunları artık mobilde Play Store vs üzerinden satın almaya alışsa insanlar bunun için niye pc ye ihtiyacım var ki demesi çok normal ve bunun sonucu olarak sadece AAA oyun satın almak için Steam'i kullanmaları çok muhtemel. Peki bu ne demek? Indie geliştiricilerin bir kısmının mobile kayması ve Valve'ın yüzde 30'luk paydan olması demek. Herkesin telefonu var ama pc si yok. İşte hem telefonu hem de pc'si olan kitlenin alternatif marketlere yönelmesini engellemek burada Valve'ın amacı. Yoksa babasının hayrına yaptığını zannetmiyorum. Zaten ileride ( ama baya ileride ) Valve'ın da bulut tabanlı OS agnostic bir market olması muhtemel. Ama buna çok zaman var. Sen kullanmamış olabilirsin ama kullanan , deneyimleyen ve memnun kalan baya büyük bir kitle var.

ReflexAction

21.5.2018 13:02:57

0
yok öyle bir şey nerden çıkardın bununla ilgili bir araştırmamı yapılmış ? steam link senelerdir olan birşey telefona yeni geliyor sadece ps4 ün remote play i bir kez bile kullanmadım
quote:

Orjinalden alıntı: ***Leopard*** Bulut servisleri single player oyunlarda iyi çalışıyor. Ha ben yine de local gamingin her zaman olacağı görüşündeyim , hiç değilse online rekabetçi oyunlar için. Bizdeki bağlantılara bakarak adamlar bunu yapmıyorlar zaten , hedeflenen pazarlar Asya pazarları. Kaldı ki bizde resmi olarak Switch satışı bile yok. Sadece Switch'i olan bir sürü insan var. Resident Evil 7'nin suyunu sıkmak için yeterli seviyede. Bir de şu var , insanlar artık handheld aletlerden oyun oynamak istiyor. Aynı evin içinde güclü bir pc si olsa dahi. Steam de bunu gördüğu için Steam Link uygulamasını yayınladı zaten. Garip bir durum ama insanlar kanepede yayılıp bir yandan tv ye bakıp bir yandan da telefondan , tabletten vs oyun oynamayı seviyorlar artık.

The_Rahip

21.5.2018 12:03:31

0
Capcom port yapmnaya üşenmiş ama Switch'in potansiyelindende faydalanmak istemiş özeti bu.

***Leopard***

21.5.2018 11:59:59

0
Bulut servisleri single player oyunlarda iyi çalışıyor. Ha ben yine de local gamingin her zaman olacağı görüşündeyim , hiç değilse online rekabetçi oyunlar için. Bizdeki bağlantılara bakarak adamlar bunu yapmıyorlar zaten , hedeflenen pazarlar Asya pazarları. Kaldı ki bizde resmi olarak Switch satışı bile yok. Sadece Switch'i olan bir sürü insan var. Resident Evil 7'nin suyunu sıkmak için yeterli seviyede. Bir de şu var , insanlar artık handheld aletlerden oyun oynamak istiyor. Aynı evin içinde güclü bir pc si olsa dahi. Steam de bunu gördüğu için Steam Link uygulamasını yayınladı zaten. Garip bir durum ama insanlar kanepede yayılıp bir yandan tv ye bakıp bir yandan da telefondan , tabletten vs oyun oynamayı seviyorlar artık.

Return to Monke

21.5.2018 11:52:40

0
Hocam bulut servisi ne kadar iyi çalışıyor ki? Bunun için çok iyi bir internet bağlantısına ihtiyacın var. Hadi Türkiye'yi geçtim yurtdışında bile zor bulursun. Ayrıca madem evde oynayacaksın zaten kaç defa indirime girmiş oyun switch sahiplerinin başka aletleri olduğunu varsayarak diğer platformlarda oynanması daha mantıklı. Switchin en büyük olayı dışarı çıktığında da AAA oyunları oynayabilmek.

***Leopard***

21.5.2018 11:46:36

+1
Yanlış anladın sanırım. 2000 yene satın alıp 180 gün boyunca server üzerinden oynayabileceksin. 2000 yen 18 dolar yapıyor. Normalde 60 dolar olan bir oyun. Niye alınmasın ki? 6 ay boyunca bir AAA oyunu oynama hakkı elde ediyorsun. O serverlarında masraflarını düşününce hem fiyat hem de süre makul bence.

TheMuyu

21.5.2018 10:41:29

0
aslında bu olay switch işinin nasıl tuttuğunu gösteriyor. demekki ciddi miktarda switch satılıyorki capcom bunu yapıp para kazanma niyetindeler

deadlight54

21.5.2018 09:26:02

0
Çok saçma. O zaman insanlar neden Switch üzerinden oynasın ki? Bildiğin portlamaya üşenmişler, rezil herifler.

Return to Monke

21.5.2018 09:16:47

+2
180 gün boyunca erişim ve bulut üzerinden. Ne gerek varki o zaman Switchten satın almaya?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız