Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Renkli Grafikleriyle Ön Plana Çıkan Çok Oyunculu Deceive Inc. Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Tripwire Presents ve geliştirici Sweet Bandits Studio, çok oyunculu casusluk nişancı oyunu Deceive Inc. oyununu 21 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için çıkış yapacağını duyurdu. Tam çapraz oyun desteğine sahip bir açık beta testi ise 10 Mart'ta yapılacak.
 
Oyunu ön sipariş verenler çeşitli bonuslara sahip olacak
 
 
 
Renkli grafikleriyle ve karakterleriyle ön plana çıkan Deceive Inc. için çeşitli ön sipariş bonusları yer alıyor. Bu bonuslar arasında "Founding Agent" profil portresi yer alıyor. Oyunun bir de Black Tie sürümü kullanıcılara sunulacak. Bu sürümü ön sipariş verenler ise "Dressed to Impress" adlı profil portresine ve başlığına bunun yanı sıra 1.000 Bonds'a (oyun içi para birimi) sahip olacak.
 
Çok oyunculu nişancı oyunu bu yapımı geliştiren ekip Sweet Bandits, 2016 yılında kurulan bir oyun geliştirme stüdyosu olarak karşımıza çıkıyor. Ekip içerisinde Beenox, Frima, Gearbox Software ve Ubisoft gibi AAA stüdyolarında çalışmış olan geliştiriciler yer alıyor.
 
Deceive Inc. açık beta duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Deceive Inc.
Microsoft'tan Xbox 360 Hamlesi: 46 Oyun Mağazadan Kaldırılıyor Aksiyon Dövüş Oyunu Rumbleverse Oyunculara Veda Ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deceive Inc.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız