Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Dövüş Oyunu Rumbleverse Oyunculara Veda Ediyor

 
 
Yayıncı Epic Games ve geliştirici Iron Galaxy tarafından oyunculara 2022 yılı içerisinde sunulan oynaması ücretsiz brawler royale oyunu Rumbleverse oyunculara veda etmeye hazırlanıyor. 28 Şubat tarihinde hizmetine son verileceği duyurulan oyuna artık bu tarihten itibaren erişilemeyecek.
 
Rumbleverse ilk olarak 11 Ağustos 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 
 
Rumbleverse beklediğini bulamadı
 
 
 
Geçtiğimiz sene çıkış yapan oynaması ücretsiz dövüş oyunu Rumbleverse, beklentiyi karşılayamadı. Iron Galaxy Studios ve Epic Games açıklanan bilgilere göre ikinci sezon oyunun son sezonu olacak ve ardından oyunculara veda edecek. Ekipler bu proje ile oyunculara eğlenceli bir rekabetçi deneyim sunmayı hedeflemişti.
 
Öte yandan daha önce Rumbleverse için para harcayan oyuncular, oyunda harcadığı parayı geri alma hakkına sahip olacak. Eğer Rumbleverse Battle Pass veya Brawlla Bills'i herhangi bir platformdan satın aldıysanız paranızı geri alabileceksiniz. Yakında geri ödeme hakkında daha detaylı bilgilendirme yapılacak.
 
Iron Galaxy ekibi bu oyunu rafa kaldırıp artık önündeki diğer projelere odaklanacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Renkli Grafikleriyle Ön Plana Çıkan Çok Oyunculu Deceive Inc. Çıkış Tarihi Açıklandı The Lords of the Fallen için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız