Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption Serisinin Yazarı 16 Yıl Sonra Rockstar'dan Ayrıldı

 
 
Red Dead Redemption serisinin yazarı Michael Unsworth, şirkette geçirdiği 16 yılın ardından Rockstar Games'ten ayrıldığının sinyalini verdi. GTAForums kullanıcısı Rucke'nin tespit ettiği üzere Unsworth, yakın zamanda şirketten ayrıldığını belirtmek için LinkedIn profilini güncelledi.
 
Unsworth'ün birçok seri üzerinde çalışması bulunuyor
 
 
 
Yazar olarak karşımıza çıkan ve son 16 yılda Rockstar'ın hemen hemen tüm önemli yapımları üzerinde çalışan Unsworth, özellikle her iki Red Dead Redemption oyununun hikayelerinde yer alan üç yazardan biri. Rockstar kurucu ortağı Dan Houser ile beraber yazdığı oyun büyük bir üne kavuşmuş durumda ve çok satan oyun serileri arasında yer alıyor.
 
Unsworth aynı zamanda Grand Theft Auto V, GTA IV, Max Payne 3, LA Noire, Midnight Club: Los Angeles ve daha pek çok oyundaki metin yazarlığıyla da tanınıyor. Rockstar Games bu zamana kadar Unsworth ile beraber büyük ve etkili yapımları bizlere sunmuş durumda.
 
Öte yandan şu anda oyuncu toplulukları geliştirilme aşamasında bulunan GTA 6'yı bekliyor. Geldiğimiz noktada GTA 6'nın bir saatten fazla geliştirme görüntüleri Eylül ayında çevrimiçi olarak sızdırıldı ve oyunculara şimdiye kadarki en çok satan oyunlardan birinin devam oyununa ilk bakış sunuldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Red Dead Redemption Rockstar Take2
Eylül 2023'te Çıkış Yapacak Simülasyon İnşa Etme Oyunları Bandai Namco, TGS 2023 Etkinliğinde Gösterilecek Oyunları Paylaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.8.2023 10:04:41

0
GTA 4'ten sora velet oyunuydu GTA 5... GTA 4 yetişkinlere hitap eden bir oyundu.

Chosen_One

29.8.2023 21:06:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Çocukların oyunu gta5 için verilen önem,red1 ve red2 için verilse ne güzel olur. gta5 çoçuklar sayesinde coştu, ama rockstar artık eski rockstar değil. RD2 gibi bir oyun asla gelmez artık.
Ortalamaya vursak neredeyse bütün oyunları %75 çocuklar oynuyordur zaten, özellikle gta serisi hep öyle olmuştur

BSC Misafiri

29.8.2023 18:43:09

0
Çocukların oyunu gta5 için verilen önem,red1 ve red2 için verilse ne güzel olur. gta5 çoçuklar sayesinde coştu, ama rockstar artık eski rockstar değil. RD2 gibi bir oyun asla gelmez artık.

Sarohan

29.8.2023 12:24:47

+1
Rockstar artık eski Rockstar olamayacak orası apaçık ortada. O yüzden GTA 6 dan herhangi bir beklentim bir heyecanım yok. Her türlü pislik çıkabilir içinden.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız