Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rebel Galaxy Outlaw 13 Ağustos'ta PC için, Önümüzdeki Aylarda PS4 ve Switch için Çıkacak

 
Geliştirici Double Damage Games, uzayda gecen shooter oyunu Rebel Galaxy Outlaw PC versiyonunun 13 Ağustos'ta Epic Games Store üzerinden çıkış yapacağını duyurdu. 109,00 TL'den ön siparişte.
 
PlayStation 4 ve Nintendo Switch versiyonları ise "önümüzdeki aylarda" çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Dodge Sector'da köpek dövüşü, ticaret ve macera.
 
Parasız, şanssız ve sınırları zorlayan Juno Markev'in yakalaması gereken bir katil, ödemesi gereken borçlar ve peşine düşmüş bir sürü bela var. Rebel Galaxy Outlaw; kirli kanun kaçakları, kamyoncular, polisler ve hırsızlarla dolu mavi yakalı suçluların dünyasında geçiyor.
 
Çeşit çeşit uzay araçlarına bin, pislik içindeki uzaybarlarda bilardo oyna, 24 saat müzikle kurtlarını dök ve tehlikeli köpek dövüşlerine tanık ol. Dodge Sector'da geçinmek zor, hakkını aramak daha da zordur. 

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Rebel Galaxy Outlaw Double Damage Games uzayda geçen shooter oyunu PC PS4 Switch
Northgard 26 Eylül'de PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor; PC için Ücretsiz Genişleme Duyuruldu The Ninja Saviors: Return of the Warriors'tan Yeni Oynanış Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TossA CoinTo Your Witcher

26.3.2020 17:11:31

0
Bir süredir masaüstünde ikonu duruyordu. Backlog temizliği için bir yükleneyim dedim . ilk oyunu hatırlıyorum 20 dk falan dayanabilmiştim. Ama bu oyun olmuş yahu. 3 boyuta tam adeapte olması sayesinde kolla çok rahat bir kontrol sağlanmış gemi ve upgrade gelişimlerini de yaptıktan sonra diğer gemilerle it dalaşı gayet zevkli. İdare eder bir de senaryo var . Ben beklediğimden fazlasını buldum bir 10 saatin üzerinde bitirdim senaryo modunu . Güzel oyaladı beni. Ps4 e baktım çıkmamış Steam de de yok hala . Muhtemelen bu yüzden hiç bilinmeyecek garibim. Ben forumda ana konusunu da bulamadım o yüzden buraya yazıyorum . Büyük beklentilere girmeden başlarsanız taş gibi oyun.

Wayward Son

18.7.2019 17:39:42

0
İlk oyun, farklı yapısıyla oldukça keyifliydi. Şimdi tamamen 3 boyutlu düzleme geçip klasik space sim havasına bürünmüşler; muhteşem de olmuş. Ön sipariş fiyatı da iyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rebel Galaxy Outlaw
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız