Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Northgard 26 Eylül'de PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor; PC için Ücretsiz Genişleme Duyuruldu

 
Yayıncı Merge Games ve geliştirici Shiro Games, Northgard PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch versiyonlarının 26 Eylül'de hem dijital hem de fiziksel olarak çıkış yapacağını duyurdu.
 
İskandinav mitolojisini temel alan Northgard yeni keşfedilen gizemli bir kıtanın kontrolü için mücadele eden bir Viking klanını kontrol edebildiğiniz bir strateji oyunu. PC için Mart 2018'de çıkmıştı.
 
Shiro Games PC versiyonu için Northgard: Conquest adlı yeni bir ücretsiz genişleme paketi duyurdu. Ekim'de çıkacak. Genişleme paketi co-op olarak oynanabilecek görevler ve hedefler ile birlikte bir yöntemsel olarak üretilen campaign moduna sahip olacak
 
Shiro Games'in gelecek Northgard projeleri ve co-op aksiyon hayatta kalma oyunu Darksburg 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek Gamescom etkinliğinde tanıtılacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Northgard strateji gerçek zamanlı viking şehir kurma
Twitch Rivals Taktik Savaşlarında Birinci Gün Tamamlandı Rebel Galaxy Outlaw 13 Ağustos'ta PC için, Önümüzdeki Aylarda PS4 ve Switch için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Northgard ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız