Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Razer, That Dragon, Cancer'dan Gelen Bütün Gelirleri Kurumlara Bağışlayacak


    Aslen desteğini Kickstarter'dan alarak geliştirilen That Dragon, Cancer, kanser hastası bir çocuğun yaşam mücadelesini oyunculara sunacak. Yaşanmış bir olaydan esinlenen ve 12 aylıkken kanser teşhisi konulan Joel Green'in ailesi tarafından geliştirilen That Dragon, Cancer, Razer'ın özel desteğiyle beraber Ouya odaklı olarak Android cihazlara da gelecek. Razer bugün, That Dragon, Cancer'dan gelecek bütün gelirlerin kurumlara bağışlanacağını açıkladı.
 
    Yapılan duyuruya göre Razer, oyundan gelecek gelirleri direkt olarak Morgan Adams Foundation ve Family House SF isimli kurumlara bağışlayacak. Bu kurumlardan ilki kanser araştırması yapan, diğeri de tedavi için San Francisco'ya gidip kalacak yeri olmayan ailelere yer açan bir kurum. Razer'dan gelen duyuruya göre bu iki kurum aslında Joel Green'in ailesine de zor zamanlarında yardım etmiş.
 
That Dragon, Cancer, bugün itibariyle PC, Mac ve Ouya için piyasada olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
That Dragon Cancer Kickstarter kanser pc mac ouya bağımsız indie
Homefront: The Revolution İçin Çıkış Tarihi Duyuruldu Sony, "Let's Play" Terimini Tescillemek İstemiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

warrior35

28.4.2016 14:47:45

0
üzüntüden mahvoldum ama joel muhteşem bir aileye sahipti huzur içinde uyusun

MonacoDoom

12.1.2016 19:03:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Lanet olsun kapitalizme! Tedavisi bulunmuş bir hastalığa ilaç satmak için çözümü sunmuyorlar... Paraya,para beyinli insanlara lanet olsun... Çocukları, gençleri, yaşlıları işkence çektire çektire ölüme sürüklüyorlar.
Kapitalizme değilde insanların susup zenginler karşısında ezilmesine lanet olsun. Fransız ihtilalindeki gibi ayaklanıp zenginleri indirmemiz gerekiyor ki dünya rahata ersin.

BSC Misafiri

12.1.2016 17:02:37

0
Lanet olsun kapitalizme! Tedavisi bulunmuş bir hastalığa ilaç satmak için çözümü sunmuyorlar... Paraya,para beyinli insanlara lanet olsun... Çocukları, gençleri, yaşlıları işkence çektire çektire ölüme sürüklüyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
That Dragon, Cancer
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız