Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ratched'ın 2. Sezonu Guguk Kuşu Hikayesi ile Bağlantılı Olmayacak

 
American Horror Story ve Glee gibi dizilerin yaratıcısı olan Ryan Murphy'nin yeni dizisi Retched geçtiğimiz gün Netflix'te yayınlandı. 
 
Dizinin finalinden dolayı izleyiciler hikayenin Guguk Kuşu yani One Flew Over the Cuckoo's Nest hikayesi ile bağlantılı olup olmayacağını merak etti ve bu yönde teoriler üretti.
 
Ratched dizisinin başrolü Sarah Paulson ise geçtiğimiz gün The Wrap ile yaptığı röportajda hikayenin Guguk Kuşu ile bağlantılı olmayacağını açıkladı. Dizinin yaratıcısının planını bilmediğini, ancak kendisinin bilgisayar yapımı Jack Nicholson ile karşılıklı oynamak istediğini söyledi. Ayrıca dizi 4 sezon planlanıyormuş.
 
Dizinin Netflix'teki tanıtım yazısı şöyle: "1947'de Mildred Ratched, önde gelen bir psikiyatri hastanesinde hemşire olarak çalışmaya başlar. Ancak şık görüntüsünün altında, giderek büyüyen bir karanlık gizlidir."
 
Oyuncu kadrosu Sarah Paulson, Jon Jon Briones, Judy Davis, Harriet Sansom Harris, Cynthia Nixon, Hunter Parrish ve Sharon Stone bulunuyor.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri ratched ne zaman yayın tarihi konusu oyuncular fragman
One Piece Dizisinin Yazarı, Dizinin Her Bölümünü 3 Kriter Üzerinden Değerlendireceğini Açıkladı Football Manager 2021 PS5 ve PS4'e Gelmiyor Çünkü Sony Geliştirme Kiti Göndermemiş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız