Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

One Piece Dizisinin Yazarı, Dizinin Her Bölümünü 3 Kriter Üzerinden Değerlendireceğini Açıkladı

 
Popüler manga ve anime serisinden uyarlanacak olan Netflix'in One Piece live-action dizisinin yazarı yapım hakkında konuştu.
 
Matt Owens, diziyi üç kriter üzerinden değerlendireceğini söyledi. Dizinin her bölümünün ya güldürmesi ya ağlatması ya da şaşırtması gerektiğini söyledi. Her bölümde bu 3 durumdan birisi gerçekleşirse ekibin başarılı bir iş çıkarttığını düşünecekmiş.
 
Dizinin yayın tarihi veya oyuncuları gibi detayları henüz belli değil. Hatta Matt Owens'ın söylediğine göre daha oyuncular bile seçilmemiş. 
 
Netflix dizi için Tomorrow Studios (Cowboy Bebop, Snowpiercer, Hanna) ve Shueisha ile anlaştı. Dizinin baş sorumlusu Steven Maeda (Lost, The X-Files). Baş yapımcı Eiichiro Oda ve diğer yapımcılar Tomorrow Studios'tan Marty Adelstein ve Becky Clements.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri one piece anime dizi uyarlaması netflix live-action ne zaman yayın tarihi konusu oyuncular
Simon Pegg ve Nick Frost'un Başrolünde Olduğu Truth Seekers Dizisinden Yeni Fragman Paylaşıldı Ratched'ın 2. Sezonu Guguk Kuşu Hikayesi ile Bağlantılı Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lithium

27.9.2020 01:20:28

0
YAP-MA-YIN!!!

DreH

25.9.2020 16:52:55

0
Animeyi diziye cevirmeyin basaramiyorsunuz yapicaksanizda worner brossun berserk ornegi var remake gibi cok basariliydi

BSC Misafiri

25.9.2020 12:33:34

0
ne oyuncular anime karakterlerine benzer ne anime müzikleri kullanılır cgı seviyesi bile düşük olacak yani death note gibi netflixin çöplerinden biri olacak bu dizi hiç izleyemem animeden soğur insan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız