Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapor: Vita Oyunları PSN'de %40 Daha Ucuz Olacak

Oyuncuları Playstation Vita'nın fiyatından daha fazla ilgilendiren şey oyunlarının fiyatı olacaktır
       Sony konsollarda dijital oyun alım konusunda bir devrim yaratmanın eşiğinde gibi görünüyor. Gelen söylentiler doğru çıkarsa Playstation Vita kullanıcılarının dijital olarak oyun indirmeye çok sıcak bakacaklardır.
 
     Thrifty Nerd'ün haberine göre Sony yetkilileri Vita etkinliklerinde standart olarak 39.99 dolar olan kutulu oyunların dijital olarak %40 daha ucuza satılacağını söylüyorlar. Yani yaklaşık 23 dolara bir oyunun dijital sürümünü alma şansımız olacak. Bu da ülkemiz şartları için bile çok iyi bir rakam.
 
     Playstation Vita'da sadece kendi bellek kartlarının kullanılmasına izin vereceğini açıklayan Sony'nin bu hamlesi bellek kartlarının fiyatlarına gösterilen tepkiyi de azaltacak gibi görünüyor. Üstelik uygun fiyata satılacak oyunlar (korsan konusunda gözü dönmüş olanlar hariç) oyuncuları orijinal oyun almaya da yöneltecektir.
 
    Bu arada Sony'nin bellek kartlarının ülkemizdeki fiyatları henüz belli olmasa da Amerikalı oyuncuların ne kadardan alacağını bir kez daha hatırlatalım.
 
4GB: $30
8GB: $45
16GB: $70
32GB: $120
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Link'in Skyrim Topraklarında Ne İşi Var? Iwata: Monster Hunter 4 Videosu Gerçek Zamanlıydı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız