Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow Six Siege için Çapraz Oyun Desteği 30 Haziran'da Geliyor

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Montreal, Rainbow Six Siege'in PC, Stadia ve Luna platformlarına çapraz oyun ve çapraz ilerleme desteğini getiriyor. Desteğin 30 Haziran'da geleceği duyuruldu.
 
Oyun 2022'nin başlarında ise PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox Series ve Xbox One konsolları arasında çapraz oynama ve tüm platformlar arasında çapraz ilerleme desteği alacak. 
 
Rainbow Six Siege şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store, Ubisoft Store ve Uplay) platformunda mevcut. 
 
Yayınlanan yeni video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Rainbow Six PS4 Xbox One Ubisoft FPS rainbow six patriots patriots pc siege
Platform Oyunu Hoa 24 Ağustos'ta Çıkış Yapacak Starfield, 2022'de Xbox Series ve PC Platformuna Geliyor

BSC Misafiri

5.10.2021 19:51:24

0
Bu haberi yeni gördüm, çok akıllıca, gidip pc ile konsolları birleştirmemiş, pc'de hileden geçilmediğini zaten herhangi bir online oyunu oynayan bilir, denk gelmiştir, üstelik hem donanım, hem de klavye-mouse olsun, konsoldan daha üstün, pc'de çok kullanılan operatörler bile konsolda o kadar seçilmiyor, çok farklı iki oynanışı birleştiren ve bunu zorunlu hale getirip değiştirmeye izin vermeyen COD gibi yapmaması sevindirici, pc ve konsol cross-platform zorunlu olduğu için çoğu online oyunu bıraktım ve bırakan arkadaşımın sayısı da fazlaca...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six: Siege
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız