Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rage 2'nin 'Rise of The Ghosts' DLC'si Eylül Ayına Ertelendi

 
Bethesda'nın büyük umutlarla piyasaya sürdüğü ve oyuncular tarafından ilk oyunun gerisinde kaldığı düşünülen yapıma ait DLC takviminde sarkmalar olacağı ortaya çıktı.
 
Birkaç gün önce ücretsiz bir güncelleme ile New Game+, Iron Man ve Ultra-Nightmare zorluğunu oyuncularla buluşturan Bethesda, şimdi de kötü haberle karşımıza çıktı.
 
Normal şartlarda gelecek ay içerisinde oyuncularla buluşması beklenen The Rage 2 Rise of the Ghosts DLC, Bethesda tarafından Eylül ayına ötelendi. Oyuna yeni silah kaplamaları, wasteland görevleri ve Mutant Derby etkinliğini ekleyecek olan genişleme paketini bir ay daha beklemek durumundayız.
 
Yaşanan bu gelişmenin takvimdeki diğer DLC'lerin de gecikip gecikmeyeceği ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GoG Connected Rage Rage 2 Bethesda Softworks id Software Avalanche Studios açık dünya FPS
1993 Yapımı Doom'un Switch'te Bethesda Hesabı İstemesi Alay Konusu Oldu Rick & Morty'nin 5. Sezonu Düşündüğümüzden Erken Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.7.2019 15:05:49

0
dlc muhabbeti nedir kardesim adam gibi halledin tum buglari dlc lerde icerisinde bastan yayin yapin oyunu dlc isi boş iş para tuzagi moda oldu. dlc ile ugrasacaklarina rage 3 u cikarin bi farcry gibi seriye baglanamiyorsunuz :)

kaan0101

29.7.2019 08:59:21

+2
Boş oyun , dlc çıksa ne olur , oyunun ilk çıktığı zaman ve sonralarındaki buglar saç baş yolduruyordu , oyunun mekanikleri dışında iyi bir tarafı yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rage 2
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız