Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rage 2: TerrorMania Çıkış Fragmanı

 
Yayıncılığını Bethesda Softworks'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Avalanche Studios ile id Software'in yaptığı Rage 2'nin ikinci genişleme paketi TerrorMania'nın çıkış fragmanı paylaşıldı. TerrorMania; bugün PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişime açıldı.
 
Genişleme paketinin tanıtım yazısını ve çıkış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Yeni Konum: Deadlands – Çorak Vadi'nin alternatif gerçeklik versiyonunu keşfedin. Genişleme paketini tamamladıktan sonra Deadlands'deki her konuma geri dönüp onları tekrar yaşayabileceksiniz.

Yeni Düşman: Ölüler Ordusu – Goon Squad, Immortal Shrouded, River Hogs ve Abadon Muties gibi tanıdık grupların yaşayan ölü versiyonlarıyla mücadele edin.

Yeni Silah: Sword of Transitus – Çorak Vadi'nin büyücüsü Sword of Transitus'un nasıl da kadim ve akıl almaz bir güçle dolu, büyülü bir nesne olduğundan, dünyalar arasında geçit açabileceğinden falan bahsedip duruyor. Ama bu silah aynı zamanda milleti lokma lokma doğrayabilen süper havalı bir kılıç, ki bu bizce çok daha önemli. Sword of Transitus'un gücünü biriktirip yıkıcı güç atışları yapın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rage Rage 2 Bethesda Softworks id Software Avalanche Studios açık dünya FPS
BalKhan, Galatasaray Espor'un Halen Daha Ödeme Yapmadığını Duyurdu Bu Akşam X019 Etkinliğinde Project Scarlett Olmayacak, Sadece Oyunlar Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rage 2
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız